След като дъщерята на Джони Деп и Ванеса Паради - Лили Роуз е под прожекторите от известно време насам, най-вече заради участието си в сериала "Идолът" по HBO, съвсем естествено и хора, и медии, все повече се вълнуват да научат подробности за другото дете на двойката - синът им Джак. Той се крие от публични изяви и е рядкост да попаднеш негови снимки. 

Джак е на 21 години и повече прилича на майка си, коментират читатели, а Лили е като две капки вода с баща си, но притежава финеса на Ванеса. 

Негови снимки се появяват най-вече благодарение на сестра му, в нейния Инстаграм - тук е като малък. 

 

През 2017 Джони Деп се пошегува пред Джими Кимъл, че синът му го е наследил в уменията по шофиране - бил катастрофирал с 5 голф колички. 

Двамата се различават, когато става въпрос за начина им на живот. Джак не проявява  интерес към актьорството и предпочита да живее спокоен живот. Той и сестра му са израснали във Франция, далеч от светлините на прожекторите на Холивуд, избор, който родителите им са направили, за да защитят личния им живот, пише "People".

Лили-Роуз направи рядко разкритие относно връзката между нея, брат ѝ и баща им в публикация в Инастаграм през 2016 г., за да защити Джони, след като бившата му съпруга Амбър Хърд за първи път го обвини в малтретиране.

"Баща ми е най-милият и любящ човек, когото познавам, той не беше нищо друго освен прекрасен баща за малкия ми брат и мен и всеки, който го познава, би казал същото", написа тя към изтрита след това снимка на нея и Деп.

Но кой е Джак?

Роден е на 9 април 2002 година в Ньой сюр Сен във Франция. 

Паради сподели пред белгийското списание "Weekend Knack" през 2007 г. защо е избрала да отглежда децата си близо до родния си град.

"За децата е по-добре във Франция. Въпреки че Лос Анджелис също е страхотен. Само че в южна Франция можете да живеете много по-анонимно. И това е щастие, особено когато децата са още малки".

Джак е кръстен на баща си и дядо си

Джак Деп е роден като Джон "Джак" Кристофър Деп III, споделяйки едно име с дядо си и баща си, които се наричат съответно "Джон" и "Джони".

Тъй като е третото поколение, използващо фамилното име, той е наричан "Джак". Името му е като на известния герой на баща му, капитан Джак Спароу, от хитовата поредица "Карибски пирати".

Баща му си направи татуировка в негова чест

Деп засвидетелства любовта си към децата си с вечни рисунки. Той има татуировка на летящо врабче с името на сина му, изписано отдолу на дясната му предмишница - което също е намек към героя му, капитан Джак Спароу - в превод "sparrow" е врабче. Джони носи почти същата татуировка в "Карибски пирати".

Една разлика между истинската и фалшивата е, че в тази от филма врабчето е изобразено как излита от тялото, докато Деп е нарисувал своето, летящо към ръката му.

Актьорът е изрисувал и името на дъщеря си, на гърдите си, което той гордо показа по време на пресконференция по време на филмовия и музикален фестивал "Kustendorf" в Сърбия през 2010 г.

Джак говори перфектно както френски, така и английски. Лили-Роуз коментира пред списание "Interview" през 2013 г., че винаги са говорили френски вкъщи с майка си и че владеенето на езика е било полезно, особено докато са ходили на училище в Щатите. 

"Когато брат ми и аз бяхме в едно училище и искахме да си кажем нещо, което да бъде само между нас, го казвахме на френски и никой не разбираше", каза тя.

Той стои далеч от светлината на прожекторите

Въпреки че е от известно семейство, Джак успява да запази уединението си през годините. Той не е сниман често и изглежда, че няма акаунти в социалните медии, поне не потвърдени, което не пречи да присъства там с различни кадри.

Деп отбеляза в интервю от 2014 г. за "The Philippine Daily Inquirer", че синът му изглежда не проявява силен интерес към кариера на големия екран.

"Освен училищните пиеси и други подобни неща, той не е показвал никакво желание да стане актьор. Уау!", засмя се той.

Въпреки това той изигра второстепенна роля, в компанията на сестра си, във филма от 2016 г. "Yoga Hosers".

Преди врече се заговори, че има сърдечна тръпка с френския модел Камил Янсен. 

През август 2020 г. Джак беше забелязан да се разхожда в Обединеното кралство с нея. Янсен е френски модел и музикантка, работила за известни модни дизайнери, включително Джорджо Армани.

Въпреки че водят много различен начин на живот, Джак и сестра са си много близки.

Обича музиката и създава изкуство

В интервю от 2014 г. за "The Philippine Daily Inquirer", Деп разкри, че макар синът му да не се занимава толкова много с актьорството, той има талант във визуалните и сценични изкуства. "Моето момче Джак винаги е бил много талантлив и сръчен в приложните изкуства. Той рисува наистина супер добре. Освен това свири много добре. Той има невероятен усет за това". 

Звездата от "Убийството в Ориент Експрес" сподели с "Rolling Stone" през 2018 г., че синът му е бил част от група, наречена "Clown Boner", в която Джак свири на китара.

"Нямаме нужда от тест за бащинство. Това е моето дете", шегува се Деп.