Процесът за клевета, който заведе Джони Деп срещу Амбър Хърд, а тя от своя страна също го съди в друго дело, продължава да тече във Вирджиния. Двамата се обвиняват взаимно в насилие. Затова светски хроникьори припомнят връзката на актьора с Ванеса Паради и как той е бил почтен и уважителен в отношенията им.

Embed from Getty Images

Още повече, че френската певица нарече твърденията на Хърд "фалшиви факти" в изявление през 2016 г., пише "Daily Mirror".

Амбър твърди, че е била жертва на домашно насилие в публикация от 2018 г. във "Washington Post", въпреки че не е посочила името на Деп в статията.

Миналия вторник Деп отрече, че някога е удрял Амбър, и каза: "Никога не съм удрял г-жа Хърд по този начин, нито съм удрял жена в живота си".

Embed from Getty Images

Актьорът от "Карибски пирати" Деп съди бившата си съпруга за 38 милиона паунда за клевета, преди Хърд да заведе контра иск за двойно по-голяма сума.

Процесът във Вирджиния вече е втора седмица и споровете за личния живот на бившата двойка се излъчват на живо по целия свят. Един от гнусните моменти е разкритието, че тя била поставила изпражнения в леглото му, под чаршафите, и макар това да е буквално, всъщност може да е метафора на живота на подобни холивудски двойки, които страдат от славата, суетата и предишни психо травми.

Коя е Ванеса Паради

Ванеса Паради е френска актриса, модел и певица.

През 1987 г., когато е само на 14 години, Ванеса става известна с песента "Joe le taxi". На следващата година излиза дебютният ѝ албум "M & J", който става платинен.

Деп и Паради се видели за първи път през 1994 г., когато звездата от "За какво тъгува Гилбърт Грейп" излизал с Кейт Мос. Първата им среща бил кратка и се събират чак през 1998 г. По това време Деп се натъкнал на Паради, докато бил във фоайето на хотел а "Hotel Costes" в родината на певицата Франция, където се снимал във филма на Роман Полански "Деветата порта". Гледката на не друго, а на гърба й довел Деп до лудост: "Тя носеше рокля с гол гръб и аз видях този изящен гръб и тази грациозна шия, а след това тя се обърна и видях тези очи и... бум! Животът ми като ерген беше свършен", разказа Деп пред "The Daily Mail" през 2011 г. Поканил я на питие. "Мога да кажа, че се влюбих в нея в момента, в който я видях. Тогава бях доста объркан и без цел в живота. А тя промени всичко с невероятна нежност и разбиране. Накара ме да се чувствам като истинско човешко същество, а не като продукт на Холивуд". Когато снимките на "Деветата порта" приключват, Ванеса е бременна. Те имат две деца - 22-годишната Лили-Роуз и 20-годишният Джон Кристофър.

Двамата бяха заедно около 14 години от 1998 до 2012 г. 

Снимка: Getty Images

През 2012 г. беше съобщено, че двойката се е разделила "приятелски" и Деп по-късно разказа, че времето, прекарано далеч от тях, докато работи, не е помогнало на добрата връзка и взаимоотношения. Паради се омъжи за френския писател Самюел Беншетри през 2018 г.

Деп каза пред Rolling Stone: "Връзките за трудна работа. Особено в професията като нашата, защото постоянно отсъстваш или партньора ти отсъства и така е трудно".

Снимка: Getty Images

Ванеса намекна веднъж: "Понякога може да имате нещастна връзка. Много сте влюбени в някого, но това ви прави нещастни и си мислите, че нещата могат да се променят и че можете да го преодолеете".

Не е известно дали Ванеса може да бъде призована да даде показания в настоящия процес, но тя не беше извикана от адвокатите на Деп по време на иск за клевета във Върховния съд, който той загуби срещу издателите на "The Sun".

Какво казва тя за Джони Деп

Паради описва Деп като "мил, внимателен, щедър и кротък човек и баща", на когото насилието му е чуждо.

"На снимачната площадка актьорите, режисьорите и цели екипи го обожават, защото той е смирен и уважаващ всички, както и един от най-добрите актьори, които сме виждали", казва тя.

Коментарите бяха пуснати в медиите по време на първоначалните твърдения на Хърд, че Деп я е подложил на домашно насилие. По-късно Деп беше замесен в "The Sun", където описаха Деп като "биещ жени".

Снимка: Getty Images

Деп загуби делото срещу тях и опита да отмени решението на Върховния съд, според което той е нападнал бившата си съпруга Хърд и я е карал за изпитва "страх за живота си".

"Това няма нищо общо с истинския Джони, когото познавам, и от моя личен опит от много години мога да кажа, че никога не е проявявал насилие към мен, нито е злоупотребявал по какъвто и да е начин".

"Видях, че тези възмутителни изявления са наистина обезпокоителни и също така са причинили щети на кариерата му, защото за съжаление хората продължават да вярват на тези неверни факти", смята французойката.

"Този скандал е оскърбителен, защото той е помогнал на толкова много хора в личния и професионалния си живот с доброта и щедрост", коментира тя.