Селена Гомес отпразнува още една обиколка около Слънцето.

"Love you Like a Love Song" изпълнителката отбеляза 31-ия си рожден ден, като не пропусна да се включи в социалните мрежи. Към феновете си се обърна с думите: "Благодарна съм за много неща, но най-благодарна съм за работата, която свършихме с Rare Impact Fund чрез @Rarebeauty. Благодарение на ВАС успяхме и да повишим достъпа до услуги за психично здраве за младите хора. Това е моята истинска страст в живота. Ако имате възможност, дарявайте. Обичам ви всички".

В секцията за коментари пък последователите й я засипаха с пожелания за рождения ден. "Честит рожден ден, кралице!!!", "ЧРД на най-добрият човек", бяха само една малка част от тях.

Колкото до призивът - Сел отдавна използва социалните си мрежи, за да разпространява информация за психичните заболявания. Преди три години тя създаде фонда "Rare Impact Fund" като "част от ангажимента си да обърне внимание на психичното здраве и самоприемането".

Самата тя бе диагностицирана с биполярно разстройство и е разказвала, че е претърпявала психически сривове, един от които бе през 2016 по време на "Revival" турнето си, припомня "RadarOnline". 

"В един момента тя каза, че не иска да живее повече", разказва бившата й асистентка Тереза Мингс в документалния филм за актрисата "Моят ум и аз".

През годините Гомес е правила паузи в социалните мрежи, за да защити здравето си от негативните коментари. Съвсем наскоро обяви почивка от тях, след като драмата ѝ със съпругата на Джъстин Бийбър - Хейли, започна да се наддига отново.