Испанското кралско семейство беше разтърсено от скандални твърдения на бившия зет на кралица Летисия, който обяви, че е имал връзка с нея, преди да се ожени за сестра й Телма. Като доказателство за думите си той сподели непоказвана досега снимка на съпругата на крал Филип като "доказателство" за тяхната романтика.

53-годишният Хайме Дел Бурго, който понастоящем живее в Обединеното кралство, наскоро сътрудничи с информация на автора на книга за испанската кралица, където прави признанието, че дори след сватбата й с Фелипе през 2004 г., двамата с Летисия са продължавали да поддържат романтична връзка.

Той показа и селфи, което 51-годишната кралица си е направила в огледалото в банята по време на една от бременностите си. На кадъра може да се види кралската особа да носи черна пашмина, за която Хайме твърди, че му е принадлежала. Мъжът показа и съобщение, за което се предполага, че му е изпратено именно от испанската кралица.

"Любов. Нося твоята пашмина. Все едно те чувствам до себе си. Тя се грижи се за мен. Защитава ме. Броя часовете, докато се видим отново. Обичам те. Махай се оттук. Твоя..", написала Летисия.

Летисия с крал Фелипе

Снимка: Getty Images

Наскоро Хайме обяви, че е излизал с бившата репортерка и настояща кралица на Испания. Той дори е мислил да й предложи брак, но тогава тя му съобщила, че има връзка с Фелипе.

Интересното е, че след като се разбрали да останат само приятели, Летисия го помолила да й помогне с предбрачния договор. Той твърди, че е платил разходите на семейството й за сватбата, като освен това във вечерта преди да се омъжи за Фелипе, тя го помолила никога да не я оставя.

Хайме, сподели и че е продължил да има романтична връзка с Летисия дори след сватбата й през 2004 г. и дори е запазил "снимки, видеоклипове, мобилни телефони" и текстови съобщения като доказателства.

Кралското семейство на Испания

Снимка: Getty Images

От Двореца обаче отрекоха истинността на думите на Хайме.