Преди време Куентин Тарантино бе казал, че ще направи още един филм след "Имало едно време в Холивуд", но дали е възможно това да е продължение на "Kill Bill"?

Преди броени дни бе премиерата на деветия му филм "Имало едно време в Холивуд".

Вижте снимки >>

По-рано този месец 56-годишният режисьор, който се е зарекъл да се пенсионира от киното след 10-я си филм, е обсъдил възможността за продължение на култовия "Kill Bill" с актрисата, изпълняваща главната роля в него - Ума Търман, пише сп. People.

 "С Ума наскоро говорихме за това, Не съм сигурен дали ще го направя, но съм мислил за тази възможност", споделя Тарантино "И ако някой от следващите ми филми, е продължение на друг мой филм, то определено ще е "Kill Bill".

Когато са питали режисьора дали има негов герой, за който той мисли най-често, Тарантино казва, че това са Булката, Бил, Ланда и Алдо. Съответно актьорите в тези роли са Ума Търман, вече покойният Дейвид Карадайн, Кристоф Валц и Брад Пит.

"Чудил съм се какво се е случило с Булката по-късно, какво се случва с дъщеря ѝ. Не съм измислил възможни сценарии, но винаги ме е преследвала мисълта за тях, за тези три образа - Естебан Вахийо - мексиканският сводник, Хатори Ханзо и Пай Мей, и как Бил трябваше да мине през всеки от тях, за да стане този диаболичен Бил", казва Тарантино.

Getty Images/Guliver Photos

Отдавна се говори за това как режисьорът се е зарекъл да се оттегли от киното след като направи 10 филма. Но по-рано се спомена, че  може и "Стар Трек" да е последният му филм, което той също не изключи като възможност. Така че въпросът кой ще бъде следващият филм на култовия режисьор остава отворен.

Що се отнася до това какво ще прави Куентин след като изостави режисурата - ще пише.

"Виждам се като писател на книги и сценарии за театрални пиеси", заявява Тарантино пред списание GQ, "Просто мисля, че съм дал всичко, което имам на киното".

Деветият филм на режисьора "Имало едно време в Холивуд" имаше своята официална премиера в САЩ на 22 юли. Той идва в България на 16 август. В него актьорът Рик Далтън, в чийто образ влиза Леонардо ди Каприо и неговият дубльор Клиф Буут (в ролята е Брад Пит) се опитват да си пробият път в кино индустрията през 60-те. Във филма участват още Марго Роби, Ал Пачино, Дакота Фанинг и други известни актьори.