"Парамаунт пикчърс" работи над нов филм от поредицата "GI Joe". Сценарият ще бъде написан от Джош Апълбаум и Андре Немек, сценаристите на "Костенурките нинджа" и "Мисията невъзможна: Режим фантом". Не се съобщават подробности кои актьори ще се снимат в новия филм, макар че Чанинг Тейтъм бе звезда в появилия се по екраните през 2009 г. "GI Joe: Изгревът на Кобра" и в продължението му "GI Joe: Ответен удар" през 2013 г. Все пак малко вероятно е той да се завърне в поредицата, защото по-рано довери, че превъплъщението му в образа на Дюк във филма от 2009 г. е сред ролите, за които съжалява, че е изпълнил.

"Мразя този филм. Тогава ми предложиха договор за участие в три филма и си казах, че за млад актьор като мен това звучи много привлекателно", каза Тейтъм

Чанинг още от детството си харесвал анимационните филми и имал усещането, че късметът му се е усмихнал, щом ще се снима в подобен филм. "GI Joe: Изгревът на Кобра" обаче не отговорил на очакванията му, съобщи Холивуд рипортър, цитиран от БТА.

"Сценарият не бе добър, а и аз не знаех дали искам да изпълня главната роля", поясни той.