Рокаджията Лиъм Галахър се е сгодил за дългогодишната си партньорка Деби Гуайтър.

46-годишният Галахър е предложил на своята възлюбена да стане негова съпруга по време на романтично пътешествие до Амалфи, Италия, миналия месец. Музикантът е задал съдбовния въпрос на 37-годишната Деби Гуайтър в присъствието на майка си Пеги, съобщава Контактмюзик, цитиран от БТА.

"Деби е на седмото небе от щастие, но все още е леко шокирана, че Лиъм най-после ѝ предложи", казва неназован източник, цитиран от в. "Сън".

"Лиъм не крие, че Деби преобърна живота му, и ѝ е благодарен за подкрепата. Двамата се надяват да се оженят догодина и Лиъм иска децата му да са до него в големия ден", допълва източникът.

Embed from Getty Images

Деби, която досега не се е омъжвала, вече е започнала да прави планове за сватбата си с Галахър, с когото има връзка от шест години.

Лиъм е бил женен два пъти. От брака си с актрисата Патси Кенсит рокаджията има 19-годишен син, Ленън, а от този с певицата от "Ол сейнтс" Никол Епълтън - 17-годишния Джийн.

Музикантът има и две дъщери - 21-годишната Моли от бившата си партньорка Лиса Муриш и 6-годишната Джема от американската журналистка Лиза Горбани, припомня изданието.

Вижте снимки на дъщерята на Лиъм Галахър - Моли >>