Говори се, че много мъже са се стремели към сърцето на Мария Бакалова, но то вече май е заето.

След като обяви два нови филма с нейно участие, актрисата намекна, че има човек до себе си и това е Валери Григоров - син на олимпийската шампионка по стрелба Мария Гроздева.

Бакалова публикува кадър с букет от червени рози като история в Инстаграм, на която е отбелязала Валери Григоров. Историята вече не е налична. Той също качи история в профила си, със сърце помежду им. Говори се, че са заедно от известно време и че са се видели в Солун, където тя сега се снима в екшън филма - "Мръсни ангели". Героинята ѝ се казва Бомбата. В лентата участва и известната Ева Грийн. 

Младият мъж, кръстен на баща си Валери, който е дългогодишен треньор на майка му, беше участник в "Игри на волята". От 2 години 23-годишният студент по право от София се състезава в дисциплина Border-cross със сноуборд. За него се знае, че е опитвал доста неща, които качват  адреналина. Спускал се е по лавинни терени, скачал е от 20-метрова скала, както и с парашут от 3500 м. Тренирал е различни спортове от малък. 

Мария обяви че ще участва в нов филм, в който ще си партнира с американския актьор Бен Фостър, познат с ролята си в лентата "Хари Хафт" от 2021 г. Двамата ще играят в новия трилър със заглавие "Floodplain" на режисьора Тим Сътън, стана ясно от световните медии.

Преди дни българската звезда, номинирана за "Оскар", се похвали в Инстаграм, че ще се разпише и в друга продукция - "Learning To Breathe Under Water", на режисьорката Ребека Форчън. Там Бакалова ще влезе в ролята в българка, която идва в семейството на вдовец и неговия син и животът им ще се преобърне.

В лентата актрисата ще си партнира с Рори Киниър, познат с участието си в "Игра на кодове".

 

За нещата от живота тя сподели и в интервю с Ваня Щерева, с чиято дъщеря Мила Роберт са приятелки.