Бахаров ще партнира на Том Круз в осмия епизод на легендарната поредица "Мисията невъзможна". Информацията се появи в профила на режисьора Кристофър Маккуори, сценарист на "Обичайните заподозрени" и "Топ Гън: Маверик", която актьорът сподели в Инстаграм и Фейсбук страниците си.

"Всички споделяме една и съща съдба... Марчин Дорочински, Иван Ивашкин, Захари Бахаров.#DeadReckoning".

Dead Reckoning - part 1 and 2 е заглавието на седми и осми филм от "Мисията". На български той ще носи заглавието "Мисията невъзможна: Пълна разплата".

Снимките на седмата част приключиха и се очакваше премиерата да бъде през лятото на 2021 г., но ковид ограниченията я възпрепятстваха. През следващата година феновете на "Мисията невъзможна" ще имат честта да я видят. През лятото на 2024 г. пък ще бъде премиерата на осмия епизод - "Пълна разплата, част 2", в която участва и Бахаров. Снимачният процес бе през лятото във Великобритания.

"Мисията невъзможна 8" е поредното признание от Холивуд за таланта на българския актьор. Звездата от "Под прикритие", "Дзифт" и "Чамкория" се появи като Лобода в петия сезон на "Игра на тронове" . Участва и в "Пазители на наследството". Във филма той си партнираше с четирима носители на Оскар - Джордж Клуни, Кейт Бланшет, Мат Деймън и Жан Дюжарден. Съвсем скоро предстои да го видим и в сериала на Apple TV+ Slow Horses, където партнира на Гари Олдман. На 26 ноември Захари Бахаров ще представи още веднъж в Лондон моноспектакъла си "Чамкория".