Започнаха снимките на игрален филм за рапърите от Murda Boyz, съобщават от екипа на продукцията. Една от главните роли се изпълнява от актьора Христо Доков, а другите се играят от самите Murda Boyz.

СЮЖЕТЪТ

Филмът е история за приятелство, което минава през различни етапи и препятствия. Боби, Марсо и Георги са момчета, които следват мечтата си да станат известни рапъри. Но пътят, който трябва да извървят до заветната цел, е осеян с много трудности, разочарования, предателства и любов. Пътищата на героите се разделят във времето.

Вижте снимки >>

След смъртта на баща му, който е разследващ полицай и се смята, че е убит по поръчка на влиятелен мафиот, Георги решава да се откаже от детската си мечта да бъде рапър и влиза в системата на МВР с цел разобличаването на престъпника, отговорен за смъртта на баща му. Докато Марсо и Боби, продължават да гонят целта си да станат рапъри, навлизат в подземния свят и започват да работят за Любо Кокала, който ги въвлича в много сериозни проблеми...

ЕКИПЪТ

Снимка: БТА/продукция

Сценарият е на Тео Чипилов и Моника Найденова, режисьор е Виолет Панчева. Продуценти на Murda Boyz са други рапъри - Зипо и Слаш - Христо Христов и Стоян Стоянов. Тяхната компания "Девил синема" вече имат реализиран пълнометражен филм - "Чудовища" (2022).

Филмът Murda Boyz ще бъде завършен снимачно до края на месеца. Планиран е да излезе на екран през март 2023 г. Предвижда се и турне на Murda Boyz, и срещи с почитателите в цялата страна. Главните участници във филма имат общо над милион последователи в своите социални канали.