Като всяко ново нещо, първото издание на риалитито Big Brother се радваше на завиден зрителски интерес и всяка вечер събираше пред екрана множество хора, наблюдаващи с любопитство този "социален експеримент". По онова време, преди 16 г., участниците в шоуто, за които се твърдеше, че са "представителни извадки на различни прослойки от обществото", не бяха познати лица за аудиторията, но след края на предаването това определено се промени.

Вижте снимки >>

Някои от тях успяха да запазят добитата популярност, възползвайки се максимално от нея, но с течение на времето други потънаха в забрава. Една от онези, които съумяха да останат трайно в съзнанието на публиката, е моделът Светлозара, по-позната просто като Зара.

Макар и да не си тръгна от Къщата като победител, името на брюнетката, привлякла всеобщото внимание с непринуденото си поведение пред камерите и отношенията със съквартиранта си Найден, дълго време продължи да бъде обсъждано. И въпреки че тя ту напускаше медийното пространство, ту отново се появяваше в него, хората продължават да я помнят.

През пролетта на 2016 г. тя се омъжи за австралийския спортист Ерик Уотсън, който сериозно повлия на живота ѝ. Двамата се запознаха в Дубай, а след сватбата се преместиха да живеят в родната страна на лекоатлета. Откакто го срещна, Зара започна да тренира и да се изявява като фитнес инфлуенсър в Инстаграм.

Наскоро обаче двамата се разделиха, като всеки от тях пое по собствения си път. Оказва се обаче, че този на риалити звездата я отвежда на различни екзотични дестинации. Преди ден тя сподели в социалната мрежа кадър от Мириса, Шри Ланка.

На изображението Зара демонстрира перфектна фигура, облечена в черен бански от две части, върху който носи мрежест бял плажен халат, а визията ѝ се допълва от слънчеви очила. Брюнетката съблазнява последователите си в мрежата на фона на живописната тропическа растителност.

"Когато слънцето ти се усмихне... усмихни му се в отговор", гласи посланието към публикацията.

Ден по-рано тя качи друга фотография, на която е седнала на въжена люлка, а зад нея се шири Индийският океан.

"Капка цвят", е написала към кадъра, на който носи оранжев потник, къси дънкови панталонки и широка синя кърпа на главата.