Актьорът Крис Нот, известен като Тузара от "Сексът и градът" загуби сделка за 12 милиона долара от продажба на марката си текила, след като беше обвинен в сексуално насилие от три вече жени.

Той бил на прага да се договори с "Entertainment Arts Research, Inc." Това е базирана в Невада компания за напитки, която често купува известни марки алкохол. Представители на компанията заявиха в неделя, че незабавно приключват преговорите за придобиване на текила "Noth's Ambhar".

"В този момент за нас няма смисъл да продължаваме напред с тази сделка в светлината на твърденията, които трябва да бъдат разгледани възможно най-сериозно", каза Бернард Рубин, главен изпълнителен директор на EARI в прес съобщение. "Като казахме, ние продължаваме да търсим марки спиртни напитки, които отговарят на нашата социално отговорна политика".

Сделката щеше да донесе 12 милиона долара печалба за "Амбхар" и Нот, но кариерата му е доста разклатена след като трета жена се оплака от непристойното му според нея поведение. 30-годишната сега директорка в технологична компания, твърди, че я е опипвал в ресторант в Манхатън през 2010 г., когато е била на 18.  Тя разкрива, че Нот свалил чорапогащника й и започнал да я докосва, а тя така го избутала и изритала, че на сутринта я "болели крайниците". Наричана с псевдонима Ава, тя обяснява подробно случката. Той влязъл пиян в заведението, където работела и казал: "Обичам канадските жени", докато я притискал към издутия си чатал. "Спомням си как си помислих, че това е ръката която прегръща Кари Брадшоу в "Сексът и градът", а мен ме сграбчи", каза Ава. Казва, че той е последвал в задния офис и започнал да я целува и да я притиска към бюрото. Поразсъблякъл я и усетил тампона й и попитал дали е в края на менструацията си, преди да продължи да я опипва. Тя го убедила, че могат да продължат някъде другаде и така се откопчила.

Снимка: Getty Images

Нот също беше обвинен в побой и заплахи за убийство и обезобразяване на бившата си приятелка, супер модела Бевърли Джонсън между 1990 и 1995 г., припомня статия, публикувана тази седмица.

Разкритията накараха агенцията му "A3 Artists Agency" да го изостави, а дългогодишен приятел на актьора каза пред "The ​​Sun", че съпругата на Нот, Тара Уилсън, може да не прекара Коледа с него.