Арнолд Шварценегер изненада своите фенове и последователи в социалните мрежи с постер, в който е могъщия бог на гръмотевиците Зевс, публикуван по-рано днес. 74-годишният австриец не казва нищо за проекта, само загатва: "Предстои през февруари 2022 г.".

Първоначалните предположения, че това е нов филм или телевизионен проект, отпадат, защото никъде няма информация той да се снима в продукция. На плаката от китките му тече ток, който обгръща надписа "Зевс", а зад него е Акропола в Атина, Гърция.

Като се има предвид времето, което е обявил, това вероятно е закачка за нова реклама, която да бъде излъчена на "Super Bowl", по време на големия мач в неделя, 13 февруари, пише "Daily Mail".

Това няма да е първият път, когато феновете са били провокирани да коментират, че според тях даден постер е филмов проект, а после той да се оказва реклама за "Super Bowl".

Още през януари 2018 г. се появи изненадващ трейлър с Дани Макбрайд като син на класическия персонаж на Пол Хоган, Дънди Крокодила. Фенове веднага предположиха, че това е някакво изненадващо продължение на филма.

В крайна сметка това беше просто реклама на "Tourism Australia", която включваше известни австралийци като Хю Джакман, Крис Хемсуърт и Марго Роби.

Независимо от това, не е ясно за каква компания или продукт може да е тази предполагаема реклама, със сигурност няма да е първият път, когато Шварценегер участва в такъв проект за "Super Bowl".

Той направи запомнящо се появяване в реклама на "Bud Light" през 2014 г., озаглавена "Whatever Happens", където обикновен млад мъж беше заведен, без да очаква, да играе тенис на маса с Арнолд.

Командо се представи и в рекламите по време на "Super Bowl" през 2016 и 2017 г. за играта за мобилни телефони "Mobile Strike".