Звездата Джилиан Андерсън, която направи култови роли в "Короната" и "Досиетата Х", организира лична сесия с фенове си в страницата си в Instagram.

Актрисата разговаря откровено с последователите си в социалните мрежи и призна, че вече не носи сутиен. Тя каза, че е взела такова решение по време на изолацията покрай ковид пандемията, отговаряйки на въпрос какви дрехи е носила през този период на самоизолация.

"Мързелива съм и вече не нося сутиен. Не мога да нося сутиен. Съжалявам, не ме интересува дали гърдите ми висят до пъпа, но вече не нося сутиен", сподели тя.

Видео фрагмент от този отговор много бързо се разпространи в Twitter.

"Ако двукратният носител на наградата" Глобус" и наградата "Еми" се отказа от сутиена, тогава кои сме ние, за да не се съгласим с нея", пишат в коментарите нейни фенове.

Много от тях аплодират решението й, като се съгласяват, че след изолацията също предпочитат да не носят сутиен. Други изразяват съжаление, че не могат да си позволят да се откажат от това "парче бельо".

Припомняме, че 52-годишната Джилиан Андерсън получи още една номинация за наградата "Еми" за поддържаща актриса в драматичния сериал за ролята си на Маргарет Тачър в четвъртия сезон на "Короната". Общо сериалът получи 24 номинации за "Еми" през този сезон.