Защото никой диамант не може да бъде по-скъп от тазобедрената кост на майка ви, нали? Мултимилионерката, инфлуенсър и бизнес магнат Ким Кардашиян съобщи, че е казала на лекарите на майка си Крис Дженър да запазят костите ѝ, след като Крис е претърпяла операция на тазобедрената става, тъй като планира да направи бижута от тях.

Майката на Кардашиян и матриархът Крис Дженър е имала планирана операция на тазобедрената става в 5-ия епизод на "Кардашиянките", излъчен по Hulu на 20 октомври. По време на епизода Крис разкри, че Ким е отправила много странна молба към лекарите, извършили операцията.

Embed from Getty Images

Когато разказва за инцидента на другите си дъщери Кайли Дженър и Клои Кардашиян, Крис казва: "Ким помоли лекарите да ѝ запазят костите ми след операцията, за да може да си направи бижута от тях".

Кайли Дженър, сестрата на Ким, която е милиардерка и управлява собствена успешна бизнес империя, нарече молбата на сестра си "странна", а майка ѝ потвърди отговора ѝ, като заяви, че това е "страшно".

Въпреки "странната" молба към лекарите, Ким действаше като чудесна система за подкрепа на майка си и околните по време на операцията и остана оптимист докрай.

Embed from Getty Images