Джъстин Тимбърлейк е изневерил на Камерън Диас със зайче на "Плейбой", докато двамата са били все още в началото на връзката си, разкри лично еротичната моделка.

Зоуи Грегъри, която се преместила да живее в известното имение на Хю Хефнър в Лос Анджелис през 2001 г., разказва, че се е "забила" с изпълнителя на Sexy Back в известната пещера в имота, след като преди това двамата се запознали на едно от емблематичните Плейбой партита.

В интервю британският модел, която сега е на 49 години, споделя, че Тимбърлейк първоначално й се дърпал, казвайки, че излиза със звездата от "Ангелите на Чарли".

Но когато Грегъри му припомнила, че приятелката му "не е с теб сега", той се съгласил да се съблече по шорти и да скочи с нея в закрития басейн на Хю Хефнър. "Не съм правила секс с него, но се целувахме и се натискахме", разказа още "зайчето".

Разкритията на Грегъри може да се окажат смущаващи за певеца. 43-годишният Тимбърлейк беше известен като голям женкар преди да се ожени за актрисата Джесика Бийл и да има две деца.

Миналата година бившият фронтмен на NSYNC стана обект на експлозивни обвинения, когато бившата му половинка Бритни Спиърс разкри в мемоарите си, че той я е насърчил да направи аборт по време на тяхната злополучна връзка.

Самата Зоуи пък преди време разкри, че бишият годеник на Джей Ло - Алекс Родригес, й е писал провокативни смс-и, в които я е молил за голи снимки. Това се случило малко преди да поиска ръката на латината.