Откакто в края на ноември т.г. Григор Димитров потвърди, че милиардерската наследница Лолита Османова е новата жена до него, съвсем естествено бе всички погледи да се насочат към нея. Все пак от незапомнени времена личният живот на звездите вълнува "обикновените" хора, ето защо медията услужливо се опитва да открехне спускащите се над него завеси, отправяйки светлините на прожекторите към скритото зад тях.

Истината обаче е, че дъщерята на олигарха Елдар Османов - един от големите играчи в руския енергиен бизнес, знае не просто как да си служи с цялото това внимание, но и как да го подклажда, карайки го да ескалира до сериозни размери. Така например съвсем наскоро в личния ѝ Инстаграм профил се появи нейно изображение, което безспорно нагорещи социалната мрежа.

Вижте кадъра >>

Кадърът, запленил представителите на силния пол сред последователите ѝ в платформата, е заснет на в баня. На него красавицата е облечена в черен кожен топ с голи рамене и гледа предизвикателно към обектива на фотоапарата, а влажната ѝ коса се спуска свободно надолу по гърба ѝ.

Григор и Лолита

Снимка: Instagram

"Единствената граница е в съзнанието ти", гласи многозначителното ѝ послание към поста, събрал почти 4 хил. харесвания, едно от които е това на попфолк певицата ни Андреа.

В коментарите под снимката се редят множество комплименти от нейните почитатели, възхваляващи външния ѝ вид.

Преди броени часове тя зарадва своите фенове с още една публикация. Лолита качи в акаунта си селфи от купето на своя автомобил с марка Ferrari, на което дава въздушна целувка на зрителите. Изпълнителният директор на списание за луксозни стоки, издаващо се на руски и английски език в 7 страни, носи червено сако, комбинирано с черна дантелена блуза с дълбоко деколте. Визията ѝ се допълва от две деликатни огърлици, обсипани с камъни, и чифт висящи обеци.

"Първо мечтайте, после повярвайте... преди да го изживеете", пише тя, поставяйки сърца.

Снимка: Официален профил в Instagram

Преди дни стана ясно, че след развода си с Гаспар Авдолян - син на арменския милиардер Алберт Авдолян, който е собственик на телекомуникационна компания, Османова е преминала през козметични корекции. Тогава тя се е подложила на ринопластика, с която не само е изтънила носа си, но също така е коригирала върха му. На фотографии, заснети преди сватбата ѝ, която се е състояла през 2017 г. в "Dolby Theatre" в Холивуд, популярен още като Домът на наградите "Оскар", ясно се вижда, че има разлика във формата на обонятелния ѝ орган. Освен това тя е добавила филъри в устните, но за разлика от много други жени, стремящи се към "съвършенство", не е прекалила.

Снимка: Официален профил в Instagram