Източник, близък до Жизел Бюндхен, твърди, че тя се справя добре с развода си с Том Брейди, отчасти защото е свикнала да се справя сама

"С развода Жизел се справя с проблеми, които я измъчват от дълго време", казва източник, близък до Бюндхен, пред сп. "Pеople".

Източникът обяснява, че раздялата с 45-годишния Брейди "в началото е била трудна" за 42-годишната Бюндхен, "но е минало достатъчно време, за да се успокои".

Embed from Getty Images

"Майката на две деца е живяла свой собствен живот в продължение на години, докато Том е играл, така че не се страхува да прави нещата сама. Основният фокус и приоритет на Бюндхен остават децата", казва източникът.

"Жизел се държи чудесно с децата си и излъчва щастие, когато едното или и двете са наоколо", казва източникът и добавя, че "присъствието им при нея ѝ е помогнало да продължи напред".

Според вътрешният източник "нищо не е по-важно" за Бюндхен от "щастието" на децата през този период. "Те ще бъдат и с двамата си родители."

Втори източник казва пред сп. "People", че Бюндхен "изглеждала прекрасно", когато наскоро била забелязана да пазарува с децата в Маями Бийч.

След 13 години брак двойката бързо подаде молба и финализира развода си в петък. Според юридически документ от три страници, получен от сп. "People", молбата за прекратяване на брака е подписана от съдия в окръг Глейдс, Флорида, който официално обявява брака за разтрогнат и "безвъзвратно развален".

Embed from Getty Images