Да преминеш през раздяла винаги е трудно, но когато една връзка приключи заради изневяра, тя неизбежно разбива сърцето на парчета.

А когато една двойка знаменитости се раздели заради предполагаема такава, клюките обикновено се разпространяват по целия свят - което прави една лична ситуация още по-болезнена. Въпреки че в началото темата може да е трудна за обсъждане, много знаменитости решиха да споделят своята история и да разкажат за неверните си партньори. Техните откровени изповеди не само ги правят по-близки, но и помагатт на други, които преминават през същото нещо. 

Една от тях е Клои:

Тя е имала доста бурни връзки, включително първия си брак с бившия си съпруг Ламар Одом. Твърди се, че по време на връзката им той е изневерявал многократно, за което Клои споделя, че тогава не е предполагала.

"Ламар толкова добре ме караше да се чувствам, сякаш съм единствената, така че никога не съм спекулирала за изневярата му. Той бе толкова добър. Нищо не съм намирала в телефона му", спомня си по-късно Клои в дискусия в шоуто на Хауърд Стърн. Тя твърди, че повечето от аферите му са били организирани чрез телефона на асистентката му и когато е разбрала, е била "искрено смаяна" и "унизена". Въпреки ситуацията, Кло казва, че не съжалява и го оправдава. 

Снимка: Getty Images

Гуен Стефани преживя развод с бившия си съпруг Гавин Росдейл, след като се твърдеше, че той ѝ е изневерил с бавачката на децата им. Поглеждайки назад, Гуен казва, че когато е открила за предателството мечтите й се били разбили, след което последвал мрачен период в живота й.

"Това беше началото на ада. Шест, седем, осем месеца мъчения, опитвайки се да разбера тази голяма тайна", споделя тя пред "Harper's Bazaar". "Мечтите ми бяха разбити. Всичко, което исках през целия си живот, бе да имам деца, да бъда омъжена. Тогава си спомням, че си помислих: Трябва да има причина за това. Разбира се, че преминаваш през "Защо аз?" и се самосъжаляваш." 

Снимка: Getty Images

Дженифър Лопес признава, че са й били изневерявали в предишни връзки, и въпреки че не уточнява кой от бившите партньори ѝ е бил точно, казва, че е научила някои важни уроци.

"Става дума за това да осъзнаеш, че не става дума за теб. Когато някой ти изневерява, става въпрос за него... за неговите недостатъци. Тяхното его и това, което трябва да запълнят в себе си, ги подтиква да правят такива неща. А не защото не сме били достатъчни", казва тя в интервю за британския "Glamour".

Ева Лонгория пък открива, че съпругът ѝ Тони Паркър ѝ е изневерявал преди повече от десетилетие, за това тя споделя, че постъпката наистина е повлияла на самочувствието ѝ.

"Имах моменти, в които си казвах: Не съм ли достатъчно секси? Не съм ли достатъчно красива? Не съм ли достатъчно умна? Но при толкова много от тези въпроси веднага се спирах и си казвах: Не, не започвай да правиш това. Защото можеш да зациклиш в този кръг", казва тя в предаването "Разговорът с Аманда дьо Кадене". "Обществото обикновено смята, че нещо не е наред с жената: О, той й е изневерил, значи тя не го е задоволявала сексуално, а това не е така", допълва тя. 

Снимка: Getty Images

Твърди се, че бившият на Ема Томпсън - Кенет Брана, е имал афера с Хелена Бонъм Картър, но след фокусиране върху ситуацията тя казва, че се е примирила с всичко това. Всъщност го е използвала като вдъхновение за сцената в "Наистина любов", където героинята ѝ също разбира, че ѝ изневеряват. "Това е безсмислено. Нямам енергия за това. С Хелена се помирихме преди много години", казва Ема в интервю за "Sunday Times".

И не, тя не е последната. През 2010-а се появиха слухове, че тогавашният съпруг на Сандра Бълок - Джеси Джеймс е кръшкал. След петгодишен брак тя подава молба за развод. Размишлявайки върху ситуацията, Сандра заяви тогава, че не планира да живее в миналото и е точно там, където иска да бъде.

"Всички ние сме там, където трябва да бъдем. Аз съм точно там, където искам да бъда сега. Не можеш да се върнеш назад. Благодарна съм, че съм тук, благословена съм, че имам това, което имам. Никой не може да бъде подготвен за нищо", каза тя в интервю за "Vogue".

Снимка: Getty Images

През 2012 г. Робърт Патинсън се оказа в центъра на скандал, след като тогавашната му приятелка Кристен Стюарт бе заснета да се целува с режисьора на филма "Снежанка и ловецът" Рупърт Сандърс. Макар тя да поднесе извинения и двойката да остана заедно за кратко, в крайна сметка се разделиха - и Робърт не изпитва угризения.

"Нещата се случват, разбираш ли? Млади хора са... това е нормално! И честно казано, на кого му пука?" - казва той по-късно пред "Esquire". "Най-трудното бе да говоря за това след това."

Снимка: Getty Images