Много необичайна и сякаш извадена от сцена на филм бе сватбата на режисьорката и актриса - Зорница София. Тя каза заветното "ДА" на любимия си Петър под дъба в ранчо "Ел Пасо" през миналия уикенд.

Вижте снимки >>

Зорница София и Петър Минчев живеят заедно вече седма година, но чак сега са взели решението да скрепят връзката си с брак. Свещеникът, който ги е венчал, е дългогодишен приятел на Петър. Интересното е, че част от брачната церемония попът извършва, докато е стъпил върху кон.

Булката също пристига на мястото на церемонията на гърба на любимия си кон Соник.

"Пред въпроса кой мъж да доведе булката до олтара, изборът е в полза на любимия ми другар - жребеца Соник", пише тя под снимка във Facebook.

"Първият танц на булката не е с младоженеца, той не може дори блус да танцува, а с попа - защото му е пръв приятел и защото танцува всичко", казва още Зорница-София.

Снимка: Facebook/Zornitsa Sophia Popgantcheva

Сред гостите на сватбата, която Зорница-София описва така: "между приятелите, роднините ни по дух, не само по кръв, между Рила, Витоша, Плана и Стара планина в църква без стени", са най-близките им хора - дъщерята, майката и сестрата на режисьорката, както и племенникът ѝ и детето на първия ѝ мъж, кумовете им, стопаните на ранчото, които са приятели на младоженците, както и мустангите, които Зорница София обича толкова много.

Снимка: Facebook/Zornitsa Sophia Popgantcheva

А партито по случай щастливото събитие се развихря на фона на декора на "Рамбо 5". Така пише младоженката отново към снимките си в социалната мрежа.

"Сталоун си тръгна и остави декора на Рамбо 5 за сватби, партита или просто вечери на огъня с приятели."

Снимка: Facebook/Zornitsa Sophia Popgantcheva