Дъщерята на Лени Кравиц и Лиза Бонет пресъздава култовата фотосесия на майка си за списание Rolling Stone 30 години по-късно.

Вижте снимки >>

"Винаги толкова много съм харесвала тази корица", казва 29-годишната Зоуи пред изданието.

"Когато си мисля за Rolling Stone, винаги точно тази снимка изплува в съзнанието ми. Това е един наистина ярък неин образ. Красива е."

За разлика от Кравиц обаче, Бонет не е чисто гола на корицата. Преди 30 години списанието слага голите ѝ снимки вътре в броя. Тогава Бонет е на 19 години.

Зоуи споделя, че е позирала гола, представяйки си корицата с майка си.

По стара традиция Rolling Stone моли Зоуи да даде своето определение за думата "hot" (може да се използва за - готин, секси).

"За мен това е човек, изпълнен с енергия и увереност, и се харесва такъв, какъвто е", казва тя.

Тя посочва, че Мик Джагър и Арета Франклин са точно такива хора, които безапелационно са самите себе си, а освен това са и доби хора. През 1988 г. Лиза дава подобен отговор на същия въпрос.

"Хората си мислят, че си готин, ако те дават по телевизията", казва тя - "За мен означава да си безкомпромисен. Да не бъдеш конформист, да не се страхуваш, просто да бъдеш каквото си и както се чувстваш."

Когато разбира отговора на майка си преди 30 г., Зоуи казва:

"Това е страхотно! Никога не съм чувала отговора ѝ на този въпрос. Сигурно ми е го е внушила. Това е страхотно!"

Зоуи Кравиц е дъщеря на Лиза Бонет от брака ѝ с Лени Кравиц, който продължава от 1987 до 1993 г. Миналата година Бонет се омъжи за втори път за актьора Джейсън Момоа.