Изглежда, че Неймар и Бруна Бианкарди не са толкова щастливи заедно, колкото показват в социалните мрежи.

В сряда футболистът сподели дълъг пост в Instagram, в който се извини на Бианкарди, след слуховете, че й е изневерил.

"Бру, правя това за теб и за твоето семейство. Оправдавам неоправданото. Но имам нужда от теб в НАШИЯ живот", започва постът. "Видях колко си страдала и колко искаш да бъдеш до мен. И аз заставам до теб. Сгреших. Всеки ден рискувам да кажа, че съм сгрешил, на терена и извън него. (...) Всичко това удари един от най-специалните хора в живота ми. Жената, за която мечтаех, майката на моето дете. Дали това е засегнало семейството й, което днес е моето семейство".

Според изданието "Em Off" двойката има "споразумение", което позволява на Неймар да бъде с други жени, стига да е дискретен, те да не са "момичета на повикване", да ползва предпазни средства и "да не може да ги целува по устата", цитира "New York Post".

В крайна сметка тя му е простила, съдейки по последните й постове в Инстаграм, на които са заедно на своето "gender review" парти. 

Неймар и Бианкарди оповестяват публично връзката си през април 2022-а, а година по-късно Бруна забременява. Футболистът има и дете, 12-годишния Дави Лука да Силва Сантос от Каролина Дантас.

View this post on Instagram

A post shared by BRUNA BIANCARDI (@brunabiancardi)