Актьорът Люк Пери е получил мозъчен инсулт. Линейката е пристигнала в дома му в Лос Анджелис към 9:40 часа местно време в сряда и го е откарала до най-близката болница. В момента актьорът е в интензивното, като подробности около състоянието му не се съобщават.

52-годишният Люк Пери придоби световна слава с ролята си на Дилън в тиийнейджърския сериал "Бевърли хилс, 90210", който се излъчваше от 1990 до 1995 г. и от 1998 до 2000 г. Сега Пери играеше в сериала "Ривърдейл", който се завърна с четвърти сезон миналия месец. Пери има роля и в предстоящия филм на Куентин Тарантино "Едно време в Холивуд".

Люк Пери

Снимка: БТА

Междувременно стана ясно, че култовите герои от "Бевърли хилс, 90210" се завръщат на екран в продължение на сериала, което ще бъде излъчено през лятото. В новите епизоди не бе предвидено участието на Люк Пери и  Шанън Дохърти (Бренда Уолш).

Сериалът се звръща с Джейсън Пристли (Брендън Уолш), Джени Гарт (Кели Тейлър), Иън Зиъринг (Стив Сандърс), Габриел Картерис (Андреа Зукерман), Брайън Остин Грийн (Дейвид Силвър) и Тори Спелинг (Дона Мартин). Всеки от тях ще се превъплъти в ролята си, но ще покаже и "своя осъвременена версия".

Актуалната история ще бъде показана това лято, почти 20 години след излъчването на последния епизод.

Люк Пери с колегите си от "Бевърли хилс, 90210"

Снимка: Getty Images/Guliver Photos