Стоенето вкъщи е напът да превърне много от звездите в изкусни коафьори. Е, някои от тях не са чак толкова изкусни, други пък се справят завидно добре. Трети са... как да кажем, не толкова добри в тази дейност и за тяхно добро се надяваме съвсем скоро да отворят бюти салоните, в които да се погрижат за прическите им.

Сред звездите с най-добри фризьорски умения в полеви условия (т.е. вкъщи) се отличават Пинк, Хилъри Дъф, Дженифър Лав Хюит и приятелката на Бруклин Бекъм - Никола Пелц.

Вижте снимки >>

Бруклин и Никола, които са заедно вече от няколко месеца, прекарват времето си заедно в Ню Йорк и Пелц е споделила в своя Инстаграм профил снимка, на която подстригва наследника на семейство Бекъм. Както е известно, той държи на по-дългата коса и приятелката му явно вече добре познава всяко негово желание.

Семейството на Пинк също се е позабавлявало доста с правенето на прически вкъщи. Певицата сподели кадър, на който сама си е подстригала косата и друг, на който се вижда на какво прилича прическата на половинката ѝ - Кери Харт, след "вещата" намеса на тяхната 8-годишна дъщеря - Уилоу, която явно е разходила машинката по главата на баща си.

Актрисите от "Отчаяни съпруги" - Тери Хачър и Сюзън Лучи, също дават всичко от себе си, за да запазят косата си добре боядисана или бретона си надлежно подстриган.