Дългоочакваната колекция няма да се появи в магазините преди 5 март, но ревюто ще бъде нейната световна премиера и ще позволи на почитателите на певицата да си набележат любими модели.

"Участието на Седмицата на модата в Лондон е сбъдната мечта за мен. От дълго време исках да създам собствена колекция и да представя собствена линия за Ривър Айлънд рамо до рамо с всички прекрасни модни таланти на Седмицата на модата. Това е истинска привилегия за мен. Нямам търпение да видя реакцията на почитателите ми и на модната преса", сподели Риана.

Певицата вече даде идея на зрителите какво да очакват от колекцията й, като публикува в Туитър снимки от снимачната площадка на рекламната кампания. Нейно лице е манекенката Джурдан Дън, която носи син комбинезон, включен в модната линия.

Не само колекцията й, но и самата певица е очаквана с голям интерес от феновете на модата. Миналата година Риана заслепи всички в разголена сатенена рокля с гол гръб, която подчертаваше красивите й извивки. Певицата бе там, за да уважи ревюто на голямата си приятелка Стела Макартни в компанията на Кейт Мос.

Вижте модните превъплъщения на Риана >>