Влюбената двойка разкрива подробности за втората си тайна сватба, която направиха на 14 юни на екзотичния остров Бора Бора според местния традиционен ритуал. Предложението дошло от футболиста, защото съпругата му мечтаела да бъде булка на плажа, а миналата година на 9 октомври това нямало как да стане заради бременността на Николета. Според слуховете екзотичното пътуване им е излязло 60 000 евро, а Валери казва пред списание LOVE style: „Сумата е близка до реалната, но не искам да конкретизирам.

Тайната сватба на Николета и Валери - снимки >>

Николета хвърлила пъпчето на дъщеричката си Никол на Бора Бора. И за първи път признава, че двамата със съпруга й мечтаят и за момченце.

Николета е решила да татуира съвсем скоро името на дъщеричката си, а Валери обещава да последва примера й, но ще си направи не една, а цели три татуировки.

Футболистът казва, че синът му Валери-младши от връзката му с Алисия все още не знае, че си има сестричка. „Ако някои хора ми позволяваха да видя сина си, може би щях да съм намерил точните думи и подходящия момент, но на този етап не съм имал тази възможност.

Вижте снимки на Валери и Николета >>