Валери Божинов: Синът ми не знае, че има сестричка

Звездната двойка Николета и Валери Божинови дадоха първото си съвместно интервю след раждането на дъщеричката си Никол.

Обратно в новината

Коментари - Валери Божинов: Синът ми не знае, че има сестричка | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тя и жена му не е разбрала, че има дъщеря, а какво остава за другите.

+1.Много точно.

За този млад момък не трябва ли да четем в спортните новини или аз съм се объркала?

Да си татуира ГЪЗ на челото много ще му отива!

наи-чуднят цитат е: "Николета хвърлила пъпчето на дъщеричката си Никол на Бора Бора" брях! може би се надява да стане русалка...

Ами ако е объркала с Тора Бора...?

Трудно ми е да взема страна в случая .. Алисия донякъде е права, все пак по това, което сме чули и предполагаме, знаем че Валери Божинов е оставил Алисия за да бъде с Николета и по време на връзката им е общувал с Николета, Алисия може би е безкрайно обидена и разочарована и за това му търси сметка, като му иска пари, като не му дава да вижда детето .. поставете се на нейно място, и вие така ще постъпите .. не може той да я зареже просто така без нищо, да и изневерява и прочие .. Алисия си има достойнсто и самочувствие, за това и не пуска сина си при Николета .. абе тяхна си работа, но Алисия не е виновна с нищо .. ни най-малко, просто е афектирана

На тази Николета не трябва повече никой да не и дава ефирно време. Много елементарна жена и все повече затъпява. ЗА нея смисъла наживота са почивките и да създава интриги.

Парадоксално е толкова посредствен футболист, който смени 5 отбора за 3 години да получава такива пари. Дори Бербатов, който е друга вселена във всяко отношение, не си позволява такова пилеене на пари. 60 000 евро е цената на новдвустаен апартамент в София, а тоя пич решил да ги пръсне за десетина дена...

Ако те афишират и преиграват,Вие защо четете...ами подминавайте! Хората са щастливи,без значение дали е показно или не...Говорите за морал,ами спазвайте си го,дано не граничи морала Ви с лицемерие... Нито са първите,нито са последните в такава ситуация!

Да, нито са първите, нито последните, но защо трябва да ги превръщаме в медийни звезди?Нима най-голямото постижение в живота е да вееш силикон по луксозни почивки и на това да се дава гласност с цел да се дразнят хората?Или е голяма гордост току-що родила, още с шевовете да се изтипоса в бара, а бебето да го остави на баби и гледачки.Това не е модел за подражание, но за жалост медиите го превръщат в такъв.И правят така, че тези хора да се смятат за велики.И тук няма място за лицемерие.Нито има място за морал.

Парадоксът е, че милиони мъже смятат за много важно с една топка да олучиш мрежа, опъната на греди. За това дават огеомни средства, които постъпват най-вече в джобовете на шоумени. По-малка част в джобовете на глуапвички момчета, които държат на ритане по глезените. Това е парадоксално и е същото както в древен Рим, когато на народа давали хляб и зрелища, за да не разбират хората какво всъчщност правят с тях. С тази разлика, че днес глупаците даже си и плащат, за да им пуснат мъгла за по няколко часа седмично. Според Айнщайн вселената и човешката глупост били безкрайни, но за вселената не бил напълно сигурен...

Аз съм мъж и не гледам футбол, но познавам доста жени обичащи футбола.

СЕЛЯНИ, ходете си на село и не ни занимавайте с глупости. Това дете съседите са го виждали повече от собствените им родители !

Злоба, злоба, злоба..................

Е това не е злоба а обективност защо Бербатов не прави подобни панаири.

Кой към кого злобее, не разбрах??? Не винаги негативните коментари са породени от злоба, понякога е просто жалко и смешно....

Това,което гледам и научавам от медиите за Валерко и жените е: Алисия се показва с детето,опитвайки се чрез него да ни покаже колко добра и грижовна майка е,а целта е да изнудва бившия за пари нужни уж за детето.Николетка има за цел,да дразни Алисия демонстрирайки щастлива и хармонична любов и връзка с Валерко. Елементарни същества ,които са се сдобили със слава и парички и ги използват за просташки пиар.

.Сапунерката е чиста боза.От дир-а помислете след време да не ви искат да плащате авторски права за сериала,че като гледам май парите с тези почивчици скоро ще свършат.

Каква новина, каква драма...

:))) То на синът ти това ли му е най- големият проблем, че не знае за сестричката си?! Най- големият му проблем е, че е наследил лош генетичен материал, което няма как да се поправи! ;Р

Колко са звездна двойка, не знам, но тия двамата май наистина се обичат. И нищо чудно- лика прилика са си.

много ти е късо мисленето ако мисиш че всичко е завист

Валери а ти от кога не си виждал дъщеря си?!Като ви гледам с Николетка само по почивчици и екскурзийки и в пиар акцийки участвате!Горката ви дъщеря, ще отрасне с чужди хора май...........

НИКОЛЕТА НЕ Е СПОСОБНА НИЩО ОСВЕН ДА ХОДИ НА ПОЧИВКА И ДА СЪЗДАВА ИНТРИГИ. МНОГО ДОЛНА И ПОДЛА ЖЕНА.

Валерко да вземе първо да обясни на Николетка, че има дъщеря. Тя май още не го е зацепила. Някои хора и някои жени са прави да не дават на други хора да им настройват децата срещу тях. След като през медиите тече такава помия какво ли ще е на живо?

Да да ще намери начин Валерко имаш ли представа от гледане на деца/от правене явно да/ и детска психика?

Що си мислиш че няма помагачи ...

Това предполагам е платено съобщение ....

ТИЯ ДВАМАТА НЯМАТ ДРУГА РАБОТА САМО СЕ ХВАЛЯТ И СЕ ОПИТВАТ ДА ДРАЗНЯТ АЛИСИЯ И МИХАЙЛОВ. ВИЖДАТ ЧЕ НИКОЙ НЕ ИМ ОБРЪЩА ВНИМАНИЕ,НО НЕ СПИРАТ. НЕ СА ЗА ПОНАСЯНЕ.

този малоумник заради една жена си изостави най-ценното сина си ,няма да прелича на гората ,в такава среда е живял и същото прилага и в момента смешник .

Ами нали уж го взимаше често и го водеше-тук-там. Да беше му обяснил за сестричката. Тия двамата са си лика-прилика - тъпи до позеленяване. Не ми допада и Алисия, обаче явно има доста повече мозък и от двамата, взети заедно.

Semeystvo "Kuhavelkovi""

медиите си правят пари и гаргара с тях а тези селски Бекове си мисля че са нещо

Сериалът продължава ;) вече не е драма, а откровена комедия! Чудя се само кога излъчват рекламите?

боже господи тва вече минава нормалните граници.. селски пръчки и изпълнения

Абе той след време ще се чуди и кой му е татко и мама... както сте се омешали с Никито и Алката - мамма миа!

Николета, а ти ще бъдеш ли с Валерчо, ако е беден кът църковна мишка?? Аз мисля, че ще си при следващият с пари...

Много елементарни и тъпи са Валери и Николета. Искат всички да им обръщат внимание и дразнят Алисия. Как може да има такива нагли жени като НИКОЛЕТА?

Каква звездна двойка са тея двамата ? Звездна двойка са Пит и Анджеlина, Ponaldo i Иrina , тези двамата са никои

Тези боклуци са не начекнаха. Божинов, дано да фалираш, тогава ще видим кой ще те харесва плазмодий такъв

Дано да са им свършили парите и не могат да се върнат! Дано! Дано! Дано! Ама надали....

те с плуване ше се върнат ако им свършат парите.. там няма кой да им обръща внимание..