Конкурсът "Най-красивата абитуриентка" на Dir.bg е в разгара си. Нови 60 момичета от цялата страна се включиха, за да покажат прелестните визии, с които са празнували края на безгрижните години и навлизането си в истинския живот.

Вижте снимки >>

Красавиците, които изпратиха снимки са от София, Сопот, Варна, Русе, Елин Пелин, Пазарджик, Свищов, Шумен, Враца, Кюстендил, Горна Оряховица, Велики Търново, Костинброд, Тръстеник, Свищов, Хасково, Пловдив, Видин, Харманли, Благоевград, Рибново, Казанлък, Павликени, Попово, Ямбол, Чирпан, Монтана.

Звездното жури на конкурса в състав певицата DARA, актрисата, модел и дизайнер Диляна Попова, режисьорът, актьор и модел Ники Илиев и "Най-красивата абитуриентка" за 2018 г. Елица Луканова, ще има удоволствието да избере победителката сред 20-те финалистки. 10 от момичетата ще бъдат класирани по брой лайкове тук, а редакцията на Dir.bg ще предложи другите 10.

Виж как да се включиш тук >>

Наградите са:

СПА ваканция за двама в апартхотел "Лъки Банско" в подножието на Северен Пирин. Ваучерът за победителката в "Най-красива абитуриентка" включва две нощувки в "Студио Лукс" с богата закуска и вечеря, и ползване на басейн със соли от Мъртво море, джакузи, сауна, солна стая за релакс и много други удобства.

Снимка: Официален сайт

Уникалният смартфон Huawei P30, който притежава невероятен стил и ще ти помогне да превърнеш всяко преживяване в скъп спомен.

Снимка: Huawei

Ваучер на стойност 300 лв. за онлайн магазин Trendo.bg. Останалите 19 финалистки ще имат възможността да пазаруват с 20 % отстъпка най-актуалните за сезона дрехи, обувки, бански костюми и аксесоари, за да бъдат в крак с модата.

Снимка: trendo.bg

Всички 20 финалистки в конкурса ще спечелят истинско парфюмно бижу от Refan: Kомплект Refan Gold Collection, който включва парфюмна вода, душ-гел и лосион за тяло в едно обединяващо ухание. След нежната грижа за кожата парфюмът осигурява финален акорд за един цялостен ритуал с любимия аромат.

Refan

Официален партньор на конкурса са магазини Silver Court, в които можем да намерим любимите модели на Pandora, UNOde50 и Thomas Sabo.