В коледната утрин на 25 декември членове на британското кралско семейство присъстваха на богослужението по случай Рождество Христово в църквата "Св. Мария Магдалена" близо до имението на кралица Елизабет Втора в Сандрингам.

Вижте снимки >>

Стотици хора се събраха, за да наблюдават пристигането им в църквата, а най-очаквана бе бременната съпруга на принц Хари - Меган. Тя се разходи сред феновете на кралското семейство и раздаде прегръдки на поданиците.

От традиционната служба отсъстваха 97-годишният принц Филип, съпругът на кралицата, който напоследък избягва големите публични прояви, и Камила, съпругата на принц Чарлз, която е настинала, обясни говорител на кралската резиденция Кларънс хаус.

Кейт, херцогинята на Кембридж, и Меган, херцогинята на Съсекс, бяха заснети да се усмихват заедно въпреки появилите се неотдавна медийни съобщения, че двете не са в добри отношения.

Снимка: БТА

Принц Хари и Меган, които очакват първото си дете през пролетта, сега живеят в Кенсингтънския дворец в Лондон, където живеят и принц Уилям и Кейт. Догодина обаче Хари и Меган ще се преместят в по-голям апартамент в Уиндзор, който се намира на 40 км от Кенсингтън.

По традиция 92-годишната Елизабет Втора прекарва Коледа със семейството си в имението си в Сандрингам, на около 18 километра североизточно от Лондон.

Снимка: БТА