17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Те англичаните ххаристократи бе!На тях им слугуват от бедните нации-българи,индийци,цигани,негри,араби и всякаква друга сган!!!!!

Меган е нарушила кралския протокол с това черно. Сигурно не я тревожат, защото е бременна сега, но после ще ѝ го върнат тъпкано.

Като на погребение нашата

Можеха да й го кажат на време и да я спрат, а не да й го връщат тъпкано. Откъде човек може да знае всичките им правила. А Меган е в черно, най-вероятно, за да не изглежда прекалено дебела с този корем.

Ставате смешни с този протокол. Абсолютно не е вярно и пишете неща, с които не сте наясно изобщо. Зара Тиндъл-дъщерята на принцеса Ана беше в черно.Пък тя се е родила с протокола. Ха-ха...Напишете в ютуб Сандригам кристмас 2012,2013,20141 2015 и ще се учудите колко черно ще видите. Не всички, но винаги има поне една, понякога и повече от дамите в черно. И само за протокола-Мегън не беше в черно, беше в тъмносиньо. Поне да сме коректни за цветовете...Хари също. Изобщо ми прави впечатление при двойката, че тоалеттите им винаги са съчетани перфектно цветово един с друг. При Кейт и Уилям много често не е така. Но Кейт беше със страхотно палто.

не зням защо ,но винаги когано видя Катрин до Меган..все едно виждам принцеса до слугиня..моите извинения

И двете са златотърсачки.

Меган трябва да я върнат в Африка или паразитите да върнат короната и да ходят да бачкат. Всичко това е излично. Здрави прави хора, защо лежат на гърба на англичаните ????????

Ами и тебе да те върнат откъдето ни е довел Хан Аспарух, а..... Егати злобното изказване и тъпо разбиране за институциите. Никой не лежи на гърба на англичаните. То по тази логика и Тереза Мей и тя да вземе да си намери работа и да не им лежи на гърба и да ходи да бачка....Като не разбираш, не коментирай в стила на жълтите таблоиди.

Кралицата струва на англичаните на година ТОЧНО 1 паунд! И повярвай те си го плащат с удоволствие!

Два свята, единият е излишен.

Убийствена новина!!!

До няколко години Хари пияндету ще си намери друга крадавица да му топли леглото. А Меган ще ходи като цветарка да проси за народната либов.

Винаги ще има ревност за любовта на пийпъла.

Ами Меган е човек от народа , била е актриса и още е всъщност това не се забравя:) Та съвсем нормално е до няколко години от кралското семейство тя да стане най-популярна напук на другите надути кралски пуяци!!!