Лятото наближава и дежурният тандем Део и Лео го стартират по традиция предварително с горещо ново парче. То носи името "Сладките ѝ устни", а видеото направи премиерата си на 1 април - Деня на шегата. Това е поредното намигване на момчетата да гледаме с чувство за хумор и усмивка на живота. В новия си проект Део и Лео работят с певеца Мойсей.

"Търсехме нещо различно, затова и имахме нужда от мелодичен мъжки глас. С Мойсей се познаваме отдавна и за миг не се поколебахме да го поканим", казва италианецът, който в последно време се е отдал активно на другата си страст - кулинарията. След като приключи с журирането на предходния сезон на MasterChef България, той вече води ежеседмична готварска рубрика в предаването "Преди обед" по bTV. Явно обаче намира време и за записи в студиото.

Парчето всъщност съществува от две години. Текстът е дело на група СкандаУ, които го подаряват на приятелите си Део и Лео, а бийтът е на руснака M1chellz. За да получи достойно представяне обаче българо-италианското дуо искало да измисли по-специален клип. Спира се на анимацията - предизвикателство, което не са поемали до момента. Доверяват се на "Грозен ентъртеймънт", които рисуват видеото изцяло на ръка през последните две години. А като за капак на всичко Део и Лео вкарват целите си семейства в сюжета.

"Винаги сме бягали от вулгарните текстове и се стремим да се изразяваме с шеговита ирония. Това се превърна в нашата запазена марка, на която не изневеряваме и в новата ни песен "Сочните й устни", казва Део.

Историята в мини-филмчето разказва за плажните свалки, които Део и Лео се опитват да завъртят с типична напудрена госпожица със сочни устни. Естествено, удрят на камък, а през това време Мойсей се забавлява във водата. И докато мерят дължината на краката на красавицата с поглед и пускат селфита от плажа, съпругите им Мариана и Лучия попадат на кадрите в интернет. Светкавично "събират" любимите си мъже от плажа с едната ръка, а с другата гледат децата. Един от най-забавните моменти в правенето на видеото е, когато два месеца преди премиерата всичко е почти финално нарисувано, но на Део му се ражда втори син. Аниматорите връщат наново кадрите и дорисуват малкия Теодор в ръцете на Мариана. Като благодарност към Скандау във видеото се появяват и анимираните герои и на Тото и Лъчо.