Актрисата Хейдън Панетиер и боксьорът Владимир Кличко са се разделили.

Вижте снимки на семейството >>

Двойката е сложила край на 9-годишната си връзка, а това официално бе потвърдено и от техните представители. Майката на 28-годишната актриса, също сподели този тъжен факт:

"Мисля, че в живота ѝ се случват доста промени. Но смятам, че те са положителни, а тя не бърза."

Близки до Хейдън и Владимир споделят, че двамата са в добри отношения и ще продължават да прекарват семейно време заедно с 3-годишната си дъщеря Кая, съобщават от MissBloom.

Изглежда обаче, актрисата вече е продължила напред, тъй като преди няколко вечери бе заснета да се държи за ръка с друг мъж.

Слухове за проблеми в рая има още от 2016 година, когато актрисата бе забелязана да не носи халката си. Tогава Панетиър обясни, че това няма общо с отношенията им. "Липсващите халки не означават край на една връзка. Благословена съм да бъда с моето прекрасно семейство", написа тогава Хейдън.

Панетиер и Кличко са двойка от 2009 година. След 2-годишна връзка американката и украинецът се разделиха, но се събраха отново и обявиха годеж. През декември 2014 г. актрисата роди дъщеря на Кличко, която кръстиха Кая. До сватба между двамата така и не се стигна, като двамата неведнъж са споделяли, че не бързат.