17-11-2017 20-11-2018

Коментари

това пък за Детройт защо?

Save the cheerleader, save the world (за разбирачите...) ;-)

по-голям мъжкар от Кличко трудно ще намери, но както винаги за една раздяла имат вина двете страни. Чудо голямо иначе. Случва се постоянно

Разбира ти и на теб главата ! Винаги единия е виновен , а другия жертва ! Обикновено този който е всеотдаен е прецакания !

Че е голям - голям е, вижда се и с просто око. А колко да е мъжкар - колкото нашенса мутра, то в Украйна корупцията и гадорията е по-голяма даже и от нашата родна.

Отива при Пулев

tonk11

Ама на новото и гадже му свалям шапка. Требва да са ти бая големи топките да се фанеш с жената на Кличко. Абе тоя да не е Чък Норис?

И двамата са евреи. Пред боксьор може да застане банкер .... и да го пребори с няколко чека.

tonk11

Ама после може да го срешне в тъмното зад ъгъла и да си изяде чековете.

Ако прави проблеми - непрекъснато стават инциденти. Я ще се самоубие от мъка, я ще катастрофира като леди Дияна. Какво тук значи някаква си личност?!

украински боксьор с празноглава американка? и какво се очаква да се получи?:-)

Руски богатир, какво друго да се получи? :)

Товарошутенко, чифутчетата Кличко са украинци, колкото Соломон Анжел е българин. А Украйна е велика държава с основополагаща европейска култура....Благодарение на средновековна България. " Обиiми мене" е песен над дрънканиците на Бийтълс и Дийп пърпъл. "Украйна Колядуе", "Тече вода каломутна" са песни близки до България и нищо общо с идиша на хазарити.

Тя беше влизала два или три пъти в болница, заради следродилна депресия. Вярно е, че на всеки може да се случи и раждането е стресиращ момент, но чак такива драми разкриват доста дълбоки проблеми. Може би е била твърде млада, може би е несигурна в чувствата си към бащарта на бебето, може би просто й се е "живеело още". Един сериозен мъж на зряла възраст с една холивудска хлапачка - тази връзка на мен ми прилича на обречена още от самото начало.

Просто още я сърби путката!

Ама какви неща са ти в главата! Като гледам какъв калибър е Хейданчето, направо е чудо как не му е умряла на ...

Много я е шпорил с богатирския боздуган,чак са и омекнали вътрешностите и затова бягааа!

Украинеца вече трудно и рядко успява да получи ерекция, а на Хейдън има нужда от качествен и редовен секс. Нещата са съвсем прости.

Мацката е симпатяга, гладна няма да остане. А украинец и украинка, читави няма.

КАК ТАКА? АМИ БРЕЖНЕВ? АМИ ХРУШЧОВ? КАК ТАКА?

"Украинка" от Киев, както Кличко, основава държавата Израел - Голда Моисеевна Мабович.

От коментарите разбираш, че много бърски мъже, не вярват, че могат да привлекат жена с нещо друго освен с пари. Пичове, страшно е да се живее като вас и тъй като вие нямате нужда от акъл, а от пари, що не отидете да свършите работа за 5 лева вместо да висите тука, а? :))

Жена може да се привлече и с добър секс и няма да бяга,дори да е гониш пак ще се връща.Не винаги парите са определящ фактор в една връзка.

Кличака одъртя, а и паричките от бокса посвършиха. Хейдън правилно се ориентира, докато е още млада.

Аз па като ги гледам си мисля, че това неговото си е чиста педофилия. Тая като му седне, сигурно е като пеперудка на лайкучка.

И аз това викам. Стар е за нея.

Сравнението е добро. +

Както обикновено си прав! Още кат се вземаха младите го изтъкнах тоя факт. В случая и той е сбъркан и тя - физическите данни са от първостепенна важност в интимния животл

Как ще разделят парите?

Она вече им е направила сметката, за Кличко нема нищо.

ДА ЖИВЕЕШ В КИЕВ НЕ Е ЗА ХОРА СЪС СЛАБИ НЕРВИ :п

Тия дни им се напълни половината метро и подлези с фекалии и тиня. Голям дъжд валя там 2-3 дни и стана мазало. Все повече затъват хохлите.

Завали дъжд и става потоп,рекии преливат,езерааа,свлачищааа,ама силикона си вали в джукии,вагиниии и цомбиии!

..,а да живееш в Detroit трябва да си много тЪпо парче !