В 12-ото поред издание на конкурса "Най-красива абитуриентка" отново победи естествената красота. Срещата с носителката на титлата — Елица Луканова, бе впечатляваща. Тя веднага спечели екипа ни със своето нежно излъчване и заразителна усмивка. Младата Ели се оказа скромна и стеснителна, но все пак се престраши да застане пред камерата на Dir.bg.

Вижте снимки на Елица >>

Елица сподели в интервю с Ренета Веселинова, че за нея победата е била напълно неочаквана, но ѝ е донесла много положителни емоции. Майка ѝ я насочила към конкурса, но красивата абитуриентка първоначално казала, че няма смисъл да се включва, тъй като няма да спечели. Нейни приятели обаче много искали Ели да участва и я убедили да прати снимки за конкурса ни.

Елица ни разказа, че малко преди бала още не е имала рокля:

"Всичко стана в последния момент. Може би април месец избрах рокля, грим и прическа. Преди това дори не знаех какъв цвят искам."

Елица предпочела да не взима приятеля си на бала, за да прекара повече време със съучениците си:

"Имам приятел. С него съм от две години. Но това е последната вечер с класа ми, така че предпочетох да не е с него."

Снимка: Иван Григоров, Dir.bg

"Цялата емоция, всичко това, ще ми бъде спомен, за който ще разказвам, докато съм жива. Искам да благодаря за уникалните подаръци, да благодаря на журито, което ме избра и на потребителите, които са гласували за мен. Ужасно съм благодарна на всички вас! Ако някой ме пита: 'Нещо интересно случвало ли ти се е в живота?', ще кажа: 'Да! Спечелих конкурса в Dir.bg за Най-красива абитуриентка!'"

Снимка: Конкурс за Най-красива абитуриентка, Dir.bg

Елица спечели "СПА ваканция за двама в апартхотел "Лъки Банско" в подножието на Северен Пирин. Ваучерът включва две нощувки в "Студио Лукс" с богата закуска и вечеря, и ползване на басейн със соли от Мъртво море, джакузи, сауна, солна стая за релакс и много други удобства.

Снимка: Официален сайт

"Най-красивата абитуриентка" получи и разкошно колие от авторската колекция на Goto Jewellery and diamonds, ръчно изработено от бяло злато, перла и четири диаманта. Специално по повод конкурса на Dir.bg от Goto Jewellery and diamonds подаряват на всички абитуриенти 10% отстъпка, която ще важи за всички бижута в магазините на веригата до 30-и юни 2018 г.

Снимка: Goto Jewellery and diamonds

Победителката, както и останалите финалистки в конкурса на Dir.bg, спечелиха истинско парфюмно бижу от Refan: Kомплект Refan Gold Collection, който включва парфюмна вода, душ-гел и лосион за тяло в едно обединяващо ухание. След нежната грижа за кожата парфюмът осигурява финален акорд за един цялостен ритуал с любимия аромат.

Refan