Броени дни остават до новата 2020-а г., която носи със себе си надежда, че ще бъде по-добра от предшественицата си. Последните 12 месеца бяха изпълнени с редица емоции - и хубави, и не толкова... Едно обаче е сигурно, в Холивуд 2019-а ще бъде запомнена с много блясък и красота, поднесени от звездните дами на емблематичния червен килим.

Вижте снимки >>

През вече отминаващата година световноизвестните представителки на нежния пол очароваха своите почитатели от различни краища на планетата със зашеметяващи визии. Те се появиха с едни от най-красивите тоалети, които оставиха завинаги своя отпечатък в историята на модата.

Безспорна кралица в това отношение е Дженифър Лопес, която в началото на юни т.г. дори беше отличена с престижната награда "Икона" на Съвета на американските модни дизайнери. Тя получи отличието заради безупречния стил, който демонстрира през годините на различните официални събития.

Например, тя възхити всички още с появата си на церемонията по връчването на филмовите награди "Оскар". Тогава носеше изящна рокля с дълги ръкави и яка тип "поло" на "Tom Ford". Спускащата се до земята дреха сякаш бе направена от безброй огледални късове, нежно обгръщащи тялото ѝ. Още с пристигането си, певицата и актриса открадна от колежките си всеобщото внимание и се превърна в тема на разговор, обикаляща земното кълбо в продължение на дни.

Още същата вечер, на специалното афтърпарти на "Vanity Fair", посветено на отличията, тя се появи с втори великолепен тоалет, който остави присъстващите без дъх. Бляскавата роклята без презрамки с етикет "Zuhair Murad" бе повече от разкошна. Тя бе направена от сини и черни пайети, променящи своя оттенък според светлината. Страничната част на дрехата наподобяваше отворено ветрило, а полата имаше висока цепка, разкриваща краката на звездата.

Освен това, в разгара на лятото, Джей Ло допълни списъка си с прелестни визии за 2019-та, добавяйки оранжевия ансамбъл от две части на "Ralph Lauren", който сложи на CFDA Fashion Awards в Ню Йорк - състоящ се от топ с дълги ръкави, покрит с камъни, и пола с висока талия, чийто шлейф се носеше по земята след нея.

Но горещата латино дива не бе единствената, която направи силно впечатление през тази година. В галерията вижте останалите дами, демонстрирали прекрасен вкус към своя гардероб.