Коледа е един от най-обичаните празници през годината, а причините за това несъмнено са безброй. Това е времето, в което заслужено можем да оставим настрана ангажиментите си и да забавим темпото на иначе динамичното ни ежедневие. Да бъдем заедно с хората, заемащи специално място в сърцето ни, наслаждавайки се на тяхната приятна компания. Коледа е копнеж, трепет, любов, усмивки и... подаръци.

Едва ли има човек, който да не си спомня съвсем ясно вълнението в детските си години, обзело го на Бъдни вечер. Както и мисълта за мечтаните подаръци под елхата, която не му позволява да затвори очи, за да позволи на сутринта да дойде по-бързо.

Сега имате възможност да внесете една част от този магически празник в своя дом, и по-точно - в банята си. "Love Beauty And Planet" знае, че това е специално място във всяка къща, в което всеки от нас намира нужното уединение, затова превръща миговете, прекарани в него, в истинско удоволствие. Продуктите на марката са изцяло натурални и са създадени с изключителна грижа към потребителя.

Само с две лесни стъпки можете да се включите в играта на URBN.dir.bg и Love Beauty And Planet и да спечелите един от 15-те био душ гела с две нежни комбинации от аромати - ший и сандалово дърво/кокос и мимоза, гарантиращи незабравимо изживяване под топлата вода.

Снимка: Love Beauty and Planet

Всичко, което трябва да направите, е да:

1. Последвате профилите на #URBN и Love Beauty And Planet в Инстаграм

2. Харесате публикацията и отговорете чрез коментар на въпроса под поста "Имате ли свой beauty ритуал под душа и какъв е той?"

Вижте тази публикация в Instagram.

#Игра #GiveAway. Спечелете ударна доза свежест от играта на #URBN u #LoveBeautyandPlanet. Само с две лесни стъпки можете да се включите в играта на URBN.dir.bg и Love Beauty And Planet и да спечелите един от 15-те био душ гела с две нежни комбинации от аромати - ший и сандалово дърво/кокос и мимоза, гарантиращи незабравимо изживяване под топлата вода. Ето как може да се сдобиете с комплекта: 1) Последвайте профила на @urbn.bg в Инстаграм и този на @lovebeautyandplanetbg 2) Довършете изречението като оставите коментар под поста в Instagram канала ни "Имате ли свой beauty ритуал под душа и какъв е той?" Период на играта: 08.11.2019 година до 18.11.2019 Пълните правила на играта може да намерите тук: https://bit.ly/36PjHCu

Публикация, споделена от URBN Dir (@urbn.bg) на

Периодът за участие в oнлайн играта на Dir.bg е от 08.11.2019 година до 18.11.2019 година. Пълните правила за участие в настоящата игра може да намерите тук. Правила за обработване и защита на личните данни на онлайн игра "Спечели от играта на Love Beauty And Planet u Dir.bg" може да намерите тук.