Dir.bg има удоволствието да обяви още 10 финалистки в "Най-красивата абитуриентка". В четвъртък бяха обявените първите 11 момичета, класирани с лайковете на потребителите във Фейсбук страницата на конкурса. Редакционният съвет на Dir.bg избра още 10 момичета, които ще се борят за най-красива абитуриентка на 2019 година.

Вижте 10-те финалистки на редакцията >>

11-те финалистки с най-много харесвания >>

Те са Андрея Недкова, Валерия Лозанова, Вероника Чой, Елена Василева, Зорница Максимова, Лорена Александрова, Невена Генчева, Пламена Станева,  Симона Пеловска и Яница Богомилова.

Наградите тази година са:

Уникалният смартфон Huawei P30, който притежава невероятен стил и ще ти помогне да превърнеш всяко преживяване в скъп спомен.

Снимка: Huawei

Ваучер на стойност 300 лв. за онлайн магазин Trendo.bg. Останалите 19 финалистки ще имат възможността да пазаруват с 20 % отстъпка най-актуалните за сезона дрехи, обувки, бански костюми и аксесоари, за да бъдат в крак с модата.

Снимка: trendo.bg

СПА ваканция за двама в апартхотел "Лъки Банско" в подножието на Северен Пирин. Ваучерът за победителката в "Най-красива абитуриентка" включва две нощувки в "Студио Лукс" с богата закуска и вечеря, и ползване на басейн със соли от Мъртво море, джакузи, сауна, солна стая за релакс и много други удобства.

Снимка: Официален сайт

А всички 20 финалистки в конкурса ще спечелят истинско парфюмно бижу от Refan: Kомплект Refan Gold Collection, който включва парфюмна вода, душ-гел и лосион за тяло в едно обединяващо ухание. След нежната грижа за кожата парфюмът осигурява финален акорд за един цялостен ритуал с любимия аромат.

Refan

Официален партньор на конкурса са магазини Silver Court, в които можем да намерим любимите модели на Pandora, UNOde50 и Thomas Sabo.