Група "Екуинокс" с Жана Бергендорф не успяха да достигнат миналогодишния успех на Кристиан Костов с второто му място на "Евровизия". През 2016 г. Поли Генова също постигна много високо класиране, завладявайки четвъртото място. Жана Бергендорф заяви, че е доволна от постигнатото:

"Представянето ни е абсолютно достойно. Спечелихме две награди - за най-добро сценично представяне и камера, и за най-добра песен. Какво повече да искаме?"

Вижте 12 снимки от представянето на България >>

"Благодаря на България и на целия свят, че ни подкрепиха", каза Жана и допълни:

"Посланието на песента е "любов". Колкото повече любов има по света, толкова по-добре ще живеят абсолютно всички. Искахме да предадем любов и успяхме. Искрено се надяваме, че с това сме пречистили адски много души, които имат нужда от любов. Защото любовта е над всичко."

Преди да отлетят от Лисабон, "Екуинокс" заявиха още:

"Поздравяваме Нета и Израел за победата. На финала пяхме с цялото си сърце и душа, оставихме част от себе си на тази сцена. Българската следа в конкурса продължава да е ярка. Горди сме, че България имаше един от най-стойностните музикални проекти на "Евровизия" тази година. Благодарим на всички българи за подкрепата, на "Symphonix International" за впечатляващата песен, на БНТ за шанса и реализацията на българското участие. Най-важното е, че оставаме заедно и скоро ще можем да споделим повече подробности."