Уил Смит трогна с обяснение в любов към Джейда

Уил Смит (46) честити с трогателна равносметка 44-ия рожден ден на жена си Джейда Пинкет и й се обясни в любов.

Обратно в новината

Коментари - Уил Смит трогна с обяснение в любов към Джейда | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Всичко е ПР, Уил Смит е гей , а жена му е лесбийка . Въпреки , че имат деца , те са от няколкото маркетингови холивудски двойки , които трябва да показват пред обществото , как всичко е мед и масло , с цел продажба на филми . Том Круз , Киану Рийвс , Джереми Ренер и Джон Траволта са от същата плеяда звезди , плащащи на сциентоложката църква да създава добър имидж и да парира журналистическите напъни, за намиране на пикантни истории. Траволта обаче се издъни и сексуалната му ориентация излезе наяве най-накрая. П.С. слагайте си минусите , но това няма как да промени истината за горепосочените актьори.

НАПЪЛНО СЪМ СЪГЛАСЕН С ТЕБ.БЯХ ОТВРЪТЕН

И този е надъхано мюсли !

Този актьор беше от любимите ми някога до момента в който разбрах какво е за илюминатите холивуд с всичките му продукции и актьори продали душичките си за слава и пари срещу съучастие в програмите на илюминати за жестоко прецакване на останалото човечество. Сега каквото и да каже или да пише за него знам, че е все тази при все щом използва таланта си за служба на тъмните. На зомбита и врагове не се кефа, а внимавам добре какво правят на екрана и около него.

Дано има и други мъже като него, които биха казали такива мили думи за половинките си!

Това че брои какво й е казал, колко пъти й е го казал, и колко пъти какво е направил за нея, не е много мило! Такова натякване не е хубаво...! А щом човек брои такива неща (при такава голяма бройка) не говори никак добре за него и главния му мозък!

Стопила му е лагерите тая фурия !!!

така романтично!

От както разбрах, че Уил и съпругата му са едни от основните спонсори на афроамерикански ислямистки организации, просто ми падна в очите.

И двамата са много готини и страхотни актьори:) живи и здрави да са