Уил Смит отрече, че с Джейда се разделят

Уил Смит предприе необичаен ход, публикувайки във Facebook опровержение на слуховете, че със съпругата му от 17 г. Джейда Пинкет Смит са решили да се разведат.

Обратно в новината

Коментари - Уил Смит отрече, че с Джейда се разделят | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Yили,...хич да не ти пука брато!! ;) Hабутаи им черният бахур,.. да го дъвчат,.. и ти си гледаи кефа!! ;) папараците са,...като хиени,..трепането им е малко!!;))

Да внимаваш, че това лошо момиче - 1 ще ти види сметката. А и не си вече в първа младост, така да се каже, и може да имаш неочаквани дубльори - у дома обаче.

Бате Уил, не се интересуваме от това.

Моля ви,изчакайте утре.На ден по двойка.

снимка 5 - негатив на другаря ленин ;) Уил Смит е любимият ми актьор от тази цветова гама! Коментарът ми в никакъв случай не е расистки! Respect, MIB! ;)

болен мозък

Одавна те четем. Апцелютно немаш връска с главнио мозак, а фтора сигнална система са ти я инсталирали много слет като си навръшил 40 и е кракната версия, бъгава и пиратска. Та тоа коментар от тебе ми е комплемент, сещаш ли се...

А на мен Дензъл Уошингтън :) Айде де, много ми се иска поне един от тях да съди въпросните жълти "медии", ама май не се сещам за някой, който да го е направил. Би било доста респектиращо и възпитателно мисля.