Перфектната усмивка на Кейт Мидълтън

Тайната на перфектната усмивка на съпругата на принц Уилям Кейт Мидълтън, с която тя покори жителите на Великобритания, САЩ и Канада, се крие в нейното блестящо несъвършенство, писаха от в. "Дейли телеграф" и "Дейли мейл".

Обратно в новината

Коментари - Перфектната усмивка на Кейт Мидълтън | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А някои твърдят ,че най-доброто фелацио било ,когато в устата изобщо няма зъби.

Колега, забравихте да добавите, че оралният секс предпазва от кариес, както пише в тоалетните на много ВУЗ-ове. А всеки шут отзад е трамплин да се изстреляш напред. А колкото до това, веднъж на 53 г., 21 дни, 17 ч и 9 минути благородническата кръв се опреснява, като й се влива малко нова, селска плазма, иначе да са се изродили досега. Значи имаме още шанс, ама друг път. Оставили са ни само да си коментираме. Както казват там - "Тъп, но безобиден!"

Абсалютни фасети.

аууууууууу това колко е важнооо!!!

съгласих се със всичко, само .. някож видя ли къде точно са ж завъртените зби че аз не видях :) *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Толкова труд и пари и болка, за да ти изкривят зъбите? "Процедурата може да отнеме от шест месеца до две години и да струва между 4000 и 11 000 британски лири само за труда."

Ежедневното практикуване на фелацио е много по- лесен метод за ослепителна усмивка.

Според колелото на живота младите са до 25 години. Катрин е на 30. Не е млада, дори не е хубава, но има изключителен късмет.

Мъж си само по лична карта. За да говориш подобни простотии, явно за нищо не ставаш.

Да разбирам ли че на 26 вече си стар?? Хаха смешник.

Хаха, инвестирала е каката. Дали в Англия дават кредити за това ? :)

С две думи тайната е изкуствени зъби. :)

Явно е там , голяма тайна , няма що.

А как са ушите на тази жена, а маникюра, а педикюра, а как е гръбначният й стълб, перфектни ли са или има някакво отклонение, защото сън не ме хваща от мисли по нейната перфектност.

За красива усмивка може да говори Скарлет Йохансон, Пенелопе Круз, Джесика Алба.. но Катрин с тая тънка уста да ме извинява, но не изпъква особено.

На тази снимка Катрин изглежда доста възрастна, а тя е млада жена.Сложете по -хубава снимка.