Анелия и Галена пяха с Преслава на промоция на албума й

Галена и Анелия бяха част от звездната публика на промоцията на новия албум на Преслава. Близките приятелки на певицата я поздравиха не само с песен, а и с букети цветя.

Обратно в новината

Коментари - Анелия и Галена пяха с Преслава на промоция на албума й | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Престанете вече да ни занимавате с тази чалга ! Хората ДЕГРАДИРАТ ! Вие медиите бъдете ПО-ОТГОВОРНИ в ИНДИРЕКТНОТО и ДИРЕКТНО възпитание на подрастващите ! Стига сте публикували простотия всеки ден !

кое е простотия? Че са се събрали да отпразуват новия албум на колежката си? Че се забавляват? Кое е простотия? Като не ви харесва - ами не влизайте във всяка новина за поп-фолка и не коментирайте. Нали знаете, че когато лисицата не може да стигне гроздето казва "Ами то е кисело.." Останете със здраве

да си празнуват на магистралата!

Простотия до шия е.Събрали са се да си покажат анатомиите.И веднага ги пускат като голямата новина.Докато в България това са звездите , показвани и канени навсякъде , след всяка новина ще коментирам , и то по два пъти.

Галя свирката и Анелия прашката при Преслава без гащите.

долу пошлата чалга, балканска музика да!

АНЕЛИЯ Е НЕВЕРОЯТНА. С ГОДИНИТЕ СТАВА ВСЕ ПО ХУБАВА. КЪСМЕТ НА ПРЕСЛАВА И АНЕЛИЯ!

Кога най-сетне ще видим Анелия, Галена и Преслава в порно канала довечера. Крайно време е да завъртят един албум и там.

тази Янева нали беше бременна? или роди вече?

Уникално!Тъкмо се чудех с какво да отида на фирмения банкет , оттук почерпих чудесни идеи.Моята лична класация води стайлинга и позата на Соня Немска.Уникална е , но и другите не отстъпват.

Там само звезди имало.Чак и публиката била....ЗВЕЗДНА....Долу чалгата.

:-) пише се поздрав, не подрав

Долу чалгата!