”Домашен арест” изпревари ”Листопад” по гледаемост

Новият сериал„Домашен арест” - е лидерът в класацията на най-гледаните ТВ програми за ноември, като измести от първото място досегашния номер 1 - „Листопад”, съобщават от bTV.

Обратно в новината

Коментари - ”Домашен арест” изпревари ”Листопад” по гледаемост | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

БТВ пак се уляха с фалшивите си рейтинги. "Домашен арест" е най-тъпата тъпотия и абслоютно никой не го гледа!

Защо се заблуждаваме,че българските сериали имат голяма гледаемост...Гледаме от немяй къде....и то не филми,ами версии на телевизионни театри...Защо нашите артисти играят толкова дървено,защо нямат излъчване????Дори и замисъла на филма да е добър,то вдървеността на артистите те дразни...Защо не вземат малко да се поочовечат,особенно мъжете....просто са една гледка...увиснали,с кореми,големи гуши...Дори и нямат база на сравнение с другите....

Аз следя всяка серия на етажна собственост. Много ми е забавен. А този сериал домашен арест не може да ми задържи вниманието и две минути.

Голяма тъпотия е "Домашен арест" Не го гледам .

Така нали сме си българи и трябва да се хулим и да плюем всичко което направим .Гордея се че в последно време започнаха да се правят много и стойносни филми и сериали ,и да по BTV са най-добрите а на който не му изнася да си смени канала и да престане да пише глупости или да си гледа турските бози .Благодаря че има тези сериали а не се пълни ефира с турси и китайски тъпизми.

Всички български сериали са безумно тъпи и скучни. Американските са десетократно по-тъпи и скучни, но ние понеже им подражаваме...

Първото нещо което ми хрумна, да кажа, глупости!По глупав сериал от Домашен арест не съм гледала!

ДА ГЛЕДАТ СЦЕНАРИСТИТЕ ,,ЛИСТОПАД,,ЗА ДА СЕ НАУЧАТ КАК СЕ ПРАВИ КИНО

Не съм съгласна с това ,че филмът е стойностен! Голяма глупост , Филип ми прилича на Алф!

ПЛАТЕНА ПУБЛИКАЦИЯ!!!!!!

От тези горе гледам само X Фактор и Под прикрите, чат пат и Столичаните. Абе в общи линии БТВ-то след 20 часа не го гледам, с тези турски сериали в пиковите часове, отдавна ме загубиха. И как може Господарите да са в такива негледаеми часове, това им е най интерсното предаване, а го шибнали в 23,30 и през работно време. Този сега новия не съм го гледала, снощи включих за 5 минути ама не ме грабна и превключих, струва ли нещо?

Ма наистина ли ги гледа някой тия бози? Аз заради такива бисери на българския сценаристки гений вече 4 години съм минала изцяло на азиатско кино и сериали... Нашите докато им стигнат качеството има да минат минимум 250 години...

Реших да напиша и моето мнение, защото като гледам само много млади и зелени пишат коментари, аз се ядосах, не мисля че тези мнения са еталон за всички българи. Аз гледам всички т. н. развлекателни предавания, като Комиците, Пълна лудница, Шоуто на Слави и др.п., а и в последно време всички български филми ми харесват. Не обичам да гледам разни американски филми, които ме натоварват. И да отбележа, че не съм от най-старото поколение, а около 50 г., така че не мислете, че вие сте еталон за измерване на българите. Като не ви харесва, поне не се занимавайте с простащини да плюете всичко българско. Извинявам се за мнението, но то е такова наистина

коку

Не разбирам как едни и същи хора харесват "Двама мъже и половина" или "Приятели", но направо мразят "Домашен арест"... На мен ми изглежда като задължително оплюване на нещо българско... Съгласен съм, че сериала може да има слаби моменти, но ако не се лъжа е първия модерен сериал с такава тематика, правен в БГ в последните години. Като за първи опит мисля, че не е зле. Иначе "Етажна собственост" и "Столичани в повече" са сериали, които само в БГ, Сърбия и Югозападна България (именуваща се Македония) могат да разберат...

Ами защото Двама мъже и половина е уникален сериал и се скъсваш от смях.Който го е гледал той знае.Чарли Шийн е велик

Това са пълни бози Предпочитам да гледам Господин за един ден или Майстора на море за да си оправя настроението отколкото да гледам тези глупости Интересно защо ли не канят Тодор Колев да играе в тези тъпи сериали поне е най добър в сатирата бих гледала заради него...

Ако действително "Домашен арест" води в класацията по гледаемост, скоро няма да излезем от кризата. Все повече се опростачваме. По-некачествена филмова продукция не бях гледал от години.

По-тъп филм не съм виждал. Не знам кой прави класациите, но ако има малка изпреварваща гледаемост /в което се съмнявам/ спрямо "Листопад", тя явно се дължи на желанието на зрителите да разберат до къде може да стигне "умението" ни да копираме от други смещни филми!!!!

То бива лъжа, ама чак пък толкова. Серияла е много зле!!!

Е заради такива "проучвания" и "новини " вече почти никой не вярва на статистиката

Това не може да е вярно?!"Етажна собственост "е хиляди пъти по интересен от "Домашен арест",а пък за другите български филми по БТВ -нямам думи :( И този смях,който са включили в "Домашен арест"от него не можеш да чуеш репликите на артистите.Втрещена съм,как са изопачени фактите......БТВ та БТВ...е аз не я харесвам и почти,ама почти не я гледам!!!!!!!!!!

Етажна собственост е 1 Домашен арест е скучен!

нищо подобно не ми харесваа пък пълна лудница е отвратително направо изгасвап телевизара

Пълна глупост е тоя сериал!толкова слаб че повече и не може да бъде!А Мая Бежанска е толкова отвратителна с това лигавене и тоя дразнещ глас ,просто не става.Смешките са изтъркани и простовати ,ние българите не се смеем на такива неща .Чудя се Филип въобще как се е навил да се излага с тези снимки а Лолова е обяснимо ,някой лев е добре дошъл ,пък и надеждата да се вдигне рейтинга е в нея !Съчувствам ви и моите съболезнования за сериала!

Че кой го гледа,този" най-най" гледания т.н."Домашен арест".Освен "Столичани в повече"и "Под прикритие",другите са пълни глупости.Особено "Стъклен дом" ."Седем часа разлика",разни там "Пълни лудници","Господари....и прочие са пълни простотии.Нищо общо с истински сериал.Сами се класират,без някой да го интересуват въобще.Слаба игра,сценарий и всичко останало.Я ги махайте от екран.И пак почнаха разни провлачени "България търси таланти" и тем подобни американски бози като "Х-фактор",да доят хората с СМС-и.Нямат наяждане с тези формати.То бива -бива ама...,сякаш сме длъжни да им финансираме предаванията.Взеха ни за олигофрени.Пропуснах и онова с "Иван и Андрей"-другите тарикати.

дрън-дрън та пляс.... Етажна собственост е 10000% доста преди Домашен арест или Домлен стък. 7 часа разлика е уникален сериал, нооооо Етажната е един път. не пропускам нито минута и дори за забава гледам и повторения

Жал ми е за Лолова, толкова ли е закъсала та се унижи до там да приеме да играе в тази ОЛИГОФРЕНИЯ

дрън-дрън та пляс.... Етажна собственост е 10000% доста преди Домашен арест или Домлен стък. 7 часа разлика е уникален сериал, нооооо Етажната е един път. не пропускам нито минута и дори за забава гледам и повторения

Съгласна съм с теб. Но за съжаление "Етажна собственост" е на 100 % изкопиран, а не е българско творение. Гледайте испанския "Щурите съседи" и ще се убедите в това.

По глупав, по бездарен, по отвратителен от този /даже не мога да го нарека филм/ не може да се създаде. Мисля, че само ненормален може да напише такъв сценарии, а откачен бездарник да реши да прави филм по него. А играта на артистите , боже, нима това са артисти. Та те ако бяха артисти нямаше да приемат тези роли.

,,Под прикритие" е най-хубавия български сериал от новите.

Толкова е интересен, че никой няма да усети липсата му - слаба игра, лош сценарии и пари хвърлени на вятъра. Дали си вярват?!

Скучен сериал! Етажна собственост е класа над него!

ама вервате ли си

ДОЛНА ЛЪЖА Е СИГУРНО. СЕРИАЛА Е ЕДНА ПЪЛНА "ОЛИГОФРЕНИЯ". НЕЩАСТНИЦИ.

Защо лъжете?

браво, наж-после една положителна новина в света на серялите !!! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Филмът е изключително слаб и скучен.Въобще в доста от набедените за хумористични предавания на БТВ има пошлост и гнусота.Визирам най-вече "Комиците" -простащина и дебелащина.Вижда се как поканените на шоуто популярни персони се смеят насила.А що се отнася до рейтингите, има ли интилигентен човек,който да им вярва. Имам чувството,че с тези филми и шоу програми телевизиите имат за цел не да забавляват ,а активно да допринасят за опростачването на нацията.

А вие какво предлагате? По всички канали да дават само интелигнетни предавания като "минута е много"?.. Или само новини? Каквато и боза да дават, важното е да се разкарат гнусните турски сериали...Вън всичко турско от Българския ефир!!!!!!!!!!

Зрителите не харесват "Домашен арест" и как иначме при тая олигофрения, но представете си горките спонсори как са се набутали - а те са доста, като се загледа човек ...

Е как установиха кой е най-гледан сериал? В бТв социолози ли работят?

Това са мечти!Никой не го гледа този тъп сериал.За съжаление напоследък правят много бг сериали,но нито един не струва.Слаба игра и артисти,които освен да се превземат за нищо не стават.А сценариите са смешни.Това ли са ценностите-молове,пари,власт...поне в турските сериали показват семейни отношения и т.н

Това не може да е вярно! Листопад е най - хубавият филм, който са давали през последните години. А информацията за гледаемост, е за да се засили интереса към българската "боза".

Мамина златна, ама ти съвсем на вътре си приела нещата бе жено. Ама айде Листопада да не е най хубавият сериал а? Защо "Под прикритие" е най сваляният торент и е с най висок рейтинг? И българските сериали, скъпо чернооко девойче, се доближават напълно до нашата реалност. Така че айде по спокйно.

Робинята Изаура е велик филм!

"Домашен арест"е най голямата тъпотия,която съм гледала и с този смях дето са го записали,да не забраавиш къде трябва да се смееш.... голяма глупост е....!

Всички български сериали са много слаби, героите прекалено много се вживяват като артисти, репликите са накъсани, изобилстват глупави фрази и с нищо не издигат културното ниво на гледащите ги. А "Листопад" както са го подкарали и ако дават по 20 минути на вечер може да изкара няколко години като "Дързост и красота". А докога БТВ ще ни предлага предавания като "Пълна лудница", "Господари на ефира" и изпразненото от съдържание "Шоуто на Слави". Докога ще се предлагат само американски филми, нямат ли място примерно френските филми. Тежко и горко на нас зрителите...............

С всичко, което сте написал съм съгласен с изключение на френските филми, които според мен са много мудни като ритъм и префърцунени като тематика. Аз най-много си харесвам хубавите американски, руски и италиански филми.

за Пълна лудница и Шоуто на Слави и аз съм съгласна. Изтъркаха се много. Мъка е да гледаш жалките напъни на сцнаристите да си доизсмучат от пръстите още нещо, което е още по-тъпо от предното...Жалка картинка. А за Домашен арест - думи нямам. Едва изгледах първите 20 минути от първия епизод...Мъка Листопад е в пъти по-добър и интересен. Който го е гледал знае за какво говоря

така е Меги!

Време беше! Не на простащината и турските промивки на мозъци. Който гледа турски сериали да му ходят в къщата на гости само ибрикчии и теляци :)))

Абсолютен глупак си!

Това ми хареса, ама е късно вече, като чета повечето мнения тук каузата е загубена вече приятелю, българския зрител е отпътувал към Адапазаръ...

Етажна собственост е номер 1. Истинска комедия ,на която се смееш нон стоп. А този домашен арест е пълна боза.

Добре ли си бе, сладур ?

Cъгласна!!!!!!!!!!

пълни глупости!

Не съм глудал нито един епизод и от двете простотии! Ако проучването е правено измежду служители на бТВ е ясен резултатът!

Ще им се на някой хора?

Тия БГ филми-гнусотии по традиция, явно харчат целия бюджет за наука и култура, та медиите се насират да ги рекламират с повод и без повод по най-нелеп начин!

Извинете , бюджета за култура и изкуство къде би трябвало да отиде???Може би в концерт на оперетни певици или на Лили Иванова?Я не пишете кое е гнусотия , сериалите , особено криминалните са страхотни и ги гледам с удоволствие.Едно нещо българско ще се направи и веднага ще излеете пумия върху него.Ей затова нямаме държава , завистници и злобари такива.

За пореден път журналистите си създават новина. "Домашен арест" ми прилича на сценки от училищна забава. Стъклен дом - действително си е наказание. Единствено "Под прикритие" е филм, но избягват да говорят за него. "Седем часа разлика" боза и фантастика.

Пълни глупости са тези поръчкови рейтинги. Жалко за Татяна Лолова, вярно, че и тя трябва да се храни , но и да участва в такава простотия.............