Свилен от ”Фермер търси жена” е удовлетворен от живота си

Свилен, който реши да намери любовта на живота си в риалити шоуто "Фермер търси жена" заяви, че е доволен от живота си.

Обратно в новината

Коментари - Свилен от ”Фермер търси жена” е удовлетворен от живота си | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не мисля. Тя беше влюбена като 20 годишно момиче. Да не забравяме, че Ваня е на 30 г. и никак не съм сигурна, че е влюбена. А Свилен не постъпи мъжки с това неговото мънкане, какво му харесаха и двете момичета ...

А пък аз ,като видя Лори се сещам за няколко филма , където примерно бавачката на децата прави опит да убие майката за да се "вземе" с бащата.Някак си ми прилича на обсебена и много комплексирана , което много върло ме притеснява!

Свилен беше единствения симпатяга от фермерите.Освен това има страхотно отношение към жените.Проблемът е,че е нерешителен и колеблив и това не е добре за един мъж.

Да се направи следващо шоу, в което да има намерят и деца.

Щом се аресват младите, нек се земат...Дано пък да си паснат!..Нема лощо!...Той ще оре, тя ще танцува...Идилия...

Представям си, как тия красавици ще ринат кравешки лайна в обора и ме обзема неистов смях !

Какво е това шоу не бях чула Пак някоя тъпотия на Иван и Андрей

Ама како ти не знаеш за какво тежиш на тази земя.Ти сигурно и за шоуто на Славей не си чувала?

ми стига гледа руската и ще знаеш...

Абе знае се че предаването беше заснето предварително още лятото и специално па за Свилен се знае че се раздели с "жената на живота си" няма и месец след като я избра и цялото му представяне е само и единствено за реклама. Както и да е всеки се разделя с някой, случва се .... Според мен най-рейтинговото предаване ще бъде "Какво се случи със "звездите" спечелили реалити формати у нас" искам да ви кажа че ще избиете рибата, но ще искам пари за идеята ;)

Ваня

Точно

Хубаво им "намират" жени с разни тъпи предавания. Само че имам едно такова предложение - участниците да депозират по 5-10 хиляди лв. след успешно намиране на търсеното. Ако до 5г. се разделят да се губи депозита. Малко стимул срещу преструвки.

Боже, каква новина!

Свилен е сладур! Добър и искрен човек, който наивно се надява да срещне жената на живота си, в която е готов да се влюби до полуда. Дали това е Ваня?! По-скоро не. Тя не е готова за това.