Рафи Бохосян ще записва в международно студио

Първият победител в музикално шоу номер 1 - Рафи Бохосян, ще има уникалната възможност да работи с чуждестранни продуценти, композитори и аранжьори в студио извън България. 18-годишният бургазлия ще запише най-малко два авторски сингъла, придружени от видеоклипове към тях.

Обратно в новината

Коментари - Рафи Бохосян ще записва в международно студио | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Подържам тезата ,че Александра беше най -достойната за 1-во място-това показва още веднъж,че в България има възрастова дискриминация и в случая бяха избрани по-младите-не ,че Рафи е лош-пее страхотно момчето,Богомил също,но Сани гласово беше с класи над тях.Наскоро се чудех ако Сюзан Боил беше на този конкурс /това е 50 годишната жена,която се явява на подобно телевизионнно шоу в Англия и безапелационно заема 1-во място поради стахотното си пеене и която вече има над 15 милиона продадени албуми/,защото т.н.западно жури не гледа възраста или краката а таланта

=

Не е ли арменец?

човека е от арменски произход бе олигофрен

Дали ще го помни някой след половин година?

Защо не казаха колко са гласували във финалния вот,а някакви имагинерни процента. Защо не се приемаха SMS за Богоми .Лично гласувах за Богомил,въпреки както каза единствения компетентен от журито за такъв формат ,че не дели децата си браво!!!,но от оператора ме уведомяваха че не съществува такъв номер.Ако и това не е гавра с Богомил,какво излиза????????????????.И двамата с Рафи са прекрасни за тяхната възраст.

тва са глупости, можеше да се гласува без проблем! Всички финалисти бяха добри, но все пак само един може да е победител! Успех на Рафи!

Чудя се дали изпълнителите са задължени да приемат подкрепата на Вирджиния Рекърдс?! Защото тяхната подкрепа може по-скоро да навреди, от колкото да помогне. От победителите в предишните формати се възполваха най-безцеремонно, залагайки изцяло на вече придобитата им популярност. В крайна сметка потънаха в забвение.

Абсолютно вярно.Никой вече не чува за предишните победители в подобни формати.Само вдигат патардия за 3 дни и това е - дотам

Ако победител беше станала Александра щеше на всички тия чужди продуценти и всякакви там да им вземе акъла с глас,красота,сценично поведение и танцувални способности!

Абсолютно солидарна с теб!!!

".... и танцувални способности"-от къде пък го измисли,може би си сънувала.

Нищо подобно, те вече са виждали Бионсе, а нашата е съвършена имитаторка, има глас, но никаква индивидуалност.

"АКО " е мноооооо велика дума, се си мисля че Мага трябваше да се потруди повече за да я изкара на първо място .Нали все пак е негов човек , хахахах смешници.

дрън дрън ярина, пълни глупости си написала. Александра освен със свински бутове няма с какво друго да впечатли, да не говорим че е изключително антипатична, личи че е евтина селска пранга готова на всичко за медийна слава

Наградата за победителя в американския формат е договор за 5 000 000 долара, което включва продуцирането на няколко албума и клипове към тях. А тук се измъкват с някаква символична награда, чиято стойност е неясна и без никакъв гарантиран резултат. Сигурно ще стане като с Невена Цонева. И на нея от Вирджиния и сваляха звезди, а накрая се циганиха за един микрофон.

Аха точно така, там обаче пазара е от около 300 млн само в САЩ, а тук има-нема 3 мил. от които 80% са заклети чалга фенове и последното нещо, което биха направили е да си купят диск на поп изпълнител.

Некой, ама много точно изказване.Стига сме се мерили с големите.....Все едно да сравня Сани с Бритни Спиърс........

Сбърка числото . Тук са има няма 5000 потенциални купувачи , всичко останало е "дай да гепим от нета" , но иначе са големи фенове и подкрепа , няма що .

Заслужава - това момче е невероятно.....