Херцогиня Алба засенчи Том Круз

Хубавецът Том Круз си остава магнит за жените независимо от възрастта им. На премиерата на „Мисия невъзможна: Режим "Фантом" в Мадрид актьорът бе уловен за ръка не от кого да е, а от 85-годишната милиардерка херцогинята Кайетана Фиц-Джеймс Стюарт.

Обратно в новината

Коментари - Херцогиня Алба засенчи Том Круз | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ако не беше пластичната хирургия, херцогинята щеше да си е една бабичка, вероятно симпатична, но сега е по-страшна от върколак.

Определено и на мен ми допада херцогинята. Нека бъгарските "хубавици" Николети, Галети и Марионети да вземат пример от жени с класа като нея :)))

Това е някакъв филм на ужасите!

Какво правят парите от човека!!! Кой щеше да обърне внимание на тая маймунска муцуна, ако нямаше пари ?! Тя направо си е страшна! Ама за пари ще й целуват сбръчкания задник и ще лазят на четири крака! Гадост!

забележете усмивката на том круз с феновете, и почти кисело-горчива физиономия, когато го е хванало бабето! няма ли кои да каже на тази бабка, че тази дължина вече не и отива!

Тя поне едни чорапи да беше сложила, че тези старчески петна по краката са направо страшни. Представям си какви върховни усилия на волята трябва да полага мъжът й като си ляга вечер до нея.

Хубава двойка са - подхождат си :)

да бе да.

Тва да имаш милиарди и дълъг живот не те спасяват да изглеждаш ужасно на светско събитие ...

Кич.