Кокаинът можел да убие Чарли Шийн

Актьорът Чарли Шийн е бил отстранен от участие в главната роля в сериала "Двама мъже и половина", защото продуцентите се опасявали, че силната му зависимост от кокаина може да го убие, или да навреди на някой друг от екипа, съобщи Чък Лори.

Обратно в новината

Коментари - Кокаинът можел да убие Чарли Шийн | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

чарлеъ е любимия ми савременен актиор. жалко, че многото пари развращават и способните хора и те посягат на дрогата.

Сериала е супер тъп откакто Чарли напусна! Чарли е жесток

Нарочно го оплюват, защото пусна видео запитване до Обама с въпроси като "Какво стана със самолетите които се разбиха в кулите близнаци", "как така основните колони бяха гладко отрязани", "как успяха да намерят ДНК-то на вскички загинали в Пентагона а не намериха нищо от самолетите?". Не знам да е получил отговор но като гледам какво се случва с него определено са получили неговото писмо. Затова сега го изкарват наркоман алкохолик и тн...

И аз мисля така. Когато се узправиш пред "големите" хора все ще намерят как да те развалят...

самолетите са там кадето е и бин ладен(ваобраяемият) терорист номер-1 *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Връщайте чичо Чарли. Тъпичко е без него...

google - чарли шийн 9:11

Това е самата истина, за съжаление!!!

За съжаление, това е самата истина!!! NWO съсипаха имиджите и отнеха животите на много хора!

Ще го бутне влак, споко. И според мене никога не е играл в този сериал, просто е себе си :)

играеше...в живота е по-hard :D

Ха, и ако някой му вявра на тоя... Прочетх цялото му интервю, той каза, че обмислял ТОЙ да напусне за доброто на шоуто. Все едно някой му вярва! Ако ТОЛКОВА много му е пукало, щеше или да спре шоуто и да запази добрите спомени, или да се разбер с Шийн. Лор продължи за да прави пари и няма как да докаже нещо друго!

да прави с личният си живот каквото иска,на малкият екран е несравним.в играта му има специфична харизма,жалко че не можем повече да му се наслаждаваме.

Кой каквото сам си направи,друг не може да му го направи .Та и Чарли така...