Антония Петрова и Венета Харизанова не се конкурират

Мис България 2009 Антония Петрова, която доста се сближи с Мисис България 2011 Венета Харизанова покрай общата им работа като жури в риалитито на Слави Трифонов, призна, че двете всъщност нямат нищо общо като темперамент.

Обратно в новината

Коментари - Антония Петрова и Венета Харизанова не се конкурират | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Незнам какви връзки има тази Антония , че я тъпчат навякъде , но е доста гротеска картинка в това жури , още повече че единодушно е избрана за " Най - грозната Мис България ".За Венета незнам , но и тя май май с връзките е там.Добре де - имаме умни и красиви жени - достатъчно.Слави уж е голямата работа с много пари и власт в медийното пространство - защо , по дяволите изтипоса тези двете там????Нали е много безкомпромисен???Или май и за него парите са основната движеща сила.

ТЪП КОНКУРС - ТЪПО ЖУРИ - ТЪПИ УЧАСТНИЧКИ/НЯМА КАК ДА СА УМНИ ЩОМ ТЪРПЯТ ТЪПИЯ СЛАВИ ДО ИМ СЕ ПОДИГРАВА/.........

баси и новината...за нещо което не е станало?!

Конкурират се и още как ,коя е по- глупава.Когато в кръга по -бански дадоха 3 на най-хубавото момиче.И защо?Защото като застана до нея Антония да се кълчи/пардон,модно да стой/,се видя колко е по -грозна от участничката и хайде 3 оценка.И Слави къде спи.Защо са му тези две грозни и тъпи жени да оценяват други жени-не знае ли ,че накрая ще изберат същия Крокодил като ,тях.Смени си журито.Момичетата дават всичко от себе си, журито е тъпо.Добре ,че е Сиромахов да замазва нещата,но той не може им надвие и на двете "Умници и Убавици".

Ами какво да се конкурират. Да си поделят титлата "Неумна и некрасива" Всъщност Венета беше красива, но доста се е състарила и оризилила сега. Жалко преди ми харесваше на външен вид.

пфу

Антония може да се конкурира сам с определени животни в зоопарка, не и с други човешки същества.

Тоя крокодил няма нищо общо с Венета Харизанова.

СЪЖАЛЯВАМ,НО....МОМИЧЕТАТА СА ПО УМНИ ОТ ТЕЗИ ДАМИ - СЛАВИ МОЛЯ ТЕ КАНИ ПО УМНИ - МОМИЧЕТАТА СА МНООООГО ПО КРАСИВИ ОТ АНТОНИЯ И ВЕНЕТА

Не знам дали момичетата са по-умни от тези двете, но ти определено си доста по-тъпа от тях.

Напротив. Конкурират се. Коя от двете е по-грозна. :)

Актиорки,хуна,пълен дъб...това са само част от бисерите на Харизанова.Смешна работа!

Спрях да гледам шоуто на Слави в момента в който видях че мис Крокодил ще оценява -умни и красиви жени