Симеон Лютаков представи официално приятелката си

Актьорът Симеон Лютаков, който играе главна роля в новия български филм „Още нещо за любовта“, представи половинката си на VIP премиерата на лентата.

Обратно в новината

Коментари - Симеон Лютаков представи официално приятелката си | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

много грозен пицх. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Усмивката му е доста счупена и действително ужасно го състарява. Колкото до актовата моделка до него, не е нито първата, нито последната, която си е събула гащите и помислила че е голяма работа.

Кога ще си купят МОЛ ми е интересно?

Хубаво младо момиче до тоз дърт пръч, ами не си подхождат и това си е.

Дърт пръч...?Хайде моля ви се - човека е на 39 години...

Баси трябва да гледам повече българска телевизия, нямам никаква идея кой е тоя човек... Всъщност нямам никаква идея кои са 90% от звездите, за които се пише в тази секция. Определено трябва да гледам повече български канали.

тоя мижитурка пък кой е, че и да представя някой

Когато гледам на екран такива Българи ми става много драго. Имам надежда и по света да видят, че гена ни е добър. Освен отлична визия излъчва и много доброта и интелект. Дано да преуспее, за радост на нас, по-обикновените.

Еййй, страшни сте бееееее!!! Всички едни компетентни, критични... А да ви питам вие какво сте постигнали в живота си? И колко сте качествени? Кристина е млада, красива и доста по-умна от болшинството мишоци тук! Да, снима актова фотография..., снима я Симеон..., учи право и не се срамува от това, което прави! От снимките струи естетика и красота! Симеон е творец- артист, фотограф... И май на никого не пречат, а само се опитват да направят живота ви по-приятен с това, което правят??? Но народът прост.... Единственото, което му се отдава е да секретира... отрови

Май си доста жлъчна, обидена ли си или какво? Не обиждай народа, кой каквото иска- това прави. Като са искали да са обществно познаваеми, да си понасят и резултата от това. Лека жена е, каквото ще да учи и прави! А той е прост мъж, щом е с лека жена, точка! А за естетиката - ти лично колко изложби имаш зад гърба си и къде точно излагаш?! Но така е- другите са прости и секретиращи, а изтипосалите голите си телеса - са най - висшите и най - умните, без спор!

Пос-коро ти си обиден и недоволен от живота. Как прецени че тя е лека жена? Та чак пък и 'точка'! Смешник.

най-накрая !

Лютаков, го гледам в серияла "7 часа разлика". Сериялът се радва на много добър сценарии! Всичко в него щеше да е на много високо ниво и да се продава по света. Но, май, Лютаков проваля всичко. Той има визия и изпълнение в ролята си на ниво актьор от Драм-кръжок, съществували през 50-те години на миналият век в читалищата!

Сапунени мехури.

Тая мацка, доколкото си спомням, спечели едно политическо риалити по БНТ, ама за това нито дума в статията

Браво, Лютаков! Момичето е прекрасно! Да сте щастливи!

тези изглеждат като баща и дащеря...ужас! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

А на мен защо ли ми се струва, че един и същи човек, под различни имена, опонира на всички коментари против Симоен? И аз не го харесвам, особено визуално! Кристина е хубаво момиче.

симпатичен е. относно актьорството му- определно има още какво да учи. колкото до приятелката му- не ми харесва. а и не виждам особено смислена да е връзка с лека жена, снимала се гола по корици. може би хората не одобряват именно това, което значи- все още действаща морална система тук- там. иначе- да си се съблича- нейна воля. но и той олеква- това автоматично говори колко е акъла на мъжа!

Мацката е сладурана, но Лютаков нещо ме дразни с тази усмивка. И в сериала ми е доста изкуствен, именно заради нея.

Инеса, личи си, че си над 50-те, че и 60-те....

Аз съм над 50-те и не го харесвам. Не обиждайте хората над 50, ако не споделят вашето мнение. Дай, боже и вие да достигнете и надминете тази възраст

И на тебе ти личи, че ти е празна кратуната, ама кого го интересува?

А ти ,скъпа, личи си ,че много завиждаш на готината Кристина...........

Хи-хи, еми бабо Ванге, не позна! На малко повече от половината на първото ти предположение! Това има ли въобще някакво значение...???

"пак не става за гледане" Да не би "7 часа разлика" да не става????

Уау, Лютаков е просто прекрасен....няма какво повече да кажа за него...перфектен е! Хареса ми и приятелката му...много мила и симпатична изглежда! Желая им любов! И винаги Симеон да я гледа с онзи негов неустоим поглед...

кРИСТИНА ОТ Ямбол която умира да се снима гола ! Тая кога замени фотографчето с това артистче !! Само проверете колко голи снимки има на Кристина в нета !!

"Фотографчето" е самият Лютаков и смея да твърдя, че е добър в това. Който иска, да потърси "фото форум точка нет" и потребител "Симон". Пусто, българите сме големи плювалници...

Добре, че постна информацията за сайта фото-форум. Наистина е страхотен фотограф. Маса време ми отиде да гледам снимки. Прекрасно!

Симо е едновременно и актьор и фотограф, артист най-общо казано. А ти защо ми се струва че му завиждаш за Кристина? :-)

Няма да му завижда дълго ...

Ей, това злобата и завистта българска са голяма работа!

А Маги Ралчева представи силиконовия си бюст!

По добре да си беше купила нов, още по-голям, вместо да ни занимава с тази боза, дето е сътворила.

Когото и да е представил, филмът пак не става за гледане! И като си помисля, че субсидиите за такива тъпи и негледаеми филми се плащат от държавния бюджет, т.е. от парите на данъкоплатците!

Филмът е поне 500 пъти по-смислен и ставащ за гледане спрямо турската помия.

Явно редовно гледаш турски сериали, щом можеш да направиш такова сравнение! Факт е обаче, че въпросният филм може да задържи зрител в салона, само ако той е сляп и глух! Лично аз успях да понеса точно 10 минути и си излязох.

Тоя Лютаков въобше не ми харесва визуално! Не знам, какво толкова го превъзнасят!

Може би защото има много други сред четящите тук, които го харесват. Или живееш с илюзията, че този сайт е направен специално, за да обслужва личния ти вкус и интереси?

Голяма работа, като не ти харесва!Моето мнение е точно обратното,както между впрочем и на повечето от пишещите тук.