Брад Пит участва в турски сериал срещу 2 милиона долара

Брад Пит ще се снима в турска телевизонна продукция, съобщиха National Turk и сайтът yerkir.am

Обратно в новината

Коментари - Брад Пит участва в турски сериал срещу 2 милиона долара | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

болен мозак,каква пропаганда какви чудесиии.... хора много сте се издухали.... светат се глобализира а вие в кои век живеете....а и щом такива коментари правите...данеби от нещо да се страхувате...просто нямам думи,трябва да се лекувате...ама сериозно!!! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Така.Аз искам да кажа нещо относно турските сериали.Имаше няколко в началото,които бяха хубави и предизвикващи вниманието и интереса,поне при мен.Това бяха Мелодията на сърцето и онзи с Шехерезада и Онур :) И после като преляха тия телевизии с разни турски помийки.Ауу ужас!!!В момента се излъчват най-тъпите турски сериали!!!На мвн ми е под достойнството да гледам това,което се излъчва сега.Стига с тия битови сериалчета.Не искам да гледам как баба Айше,Майше и не знам си какво там "ше" да бърка в тенджерата и да пере дрехи в легена с още куп лелки и тетки около нея.От грозни - та още по-противни,от космати - та още по-рунтави.И само битови сцени.Като че ли битът не ти е всеки ден пред очите,и готвенето и кухнята.Да излъчат нещо по-задълбочено. Но все пак и това си има своят позитивна страна,аз вече не гледам телевизия,вечер,като приключа с домакинската работа,чета книги :)

"Продуцентската фирма на поредицата "таимс продъкшън" е сключила договори за излъчване на сериала от декември с 22 страни - България, Македония, Сърбия, Косово, Гърция, Румъния..." - това е гавра! интересно ми е каква ще бъде зрителската реакция в гърция ??? българите сме по - лесно "манипулируеми" на тема османско иго, но гърците? самите турци шушукат , че евреите масони са им "дали" тогава и балканите...какво се правят на "велики"?! ха сега, сичкуту турчин във форума да скочи с ятаганите да коли и беси... и този отворко брад пит, защо не изиграе роля на мексиканския революционер панчо виля, ами се насочиха с ангелина хубавата към балканите да правят филми за босна и османската империя??? зер игра в "троя". азиатски филми няма ли за него, африкански, арабски...?

Отвори си Интернет.Там има за кръвните връзки на американския политически и културен елит и европейските кралски династии.Брат и Анделина са братовчеди на Буш. Никой никъде не е случаен.Няма по-голяма сила/не говоря за военната разбира се/от Холивуд за Америка.Милиони промити мозъци по света.Милиони възприели лъжата за истина.Политиката е пряко свързана с Холивуд.Там по -развлекателен начин ни възпитават.Нали не мислите,че филмите ги правят ей така ние да се разнообразяваме.Та затова Брат Пит и Анджелина се насочиха към Балканите-Косово и Турция.Какво съвпадение-най-верните дружки на Америка.

Мен никой не може да ме превъзпита,както и да се опитва.Аз съм се възпитавала сама.Страшен инат и индивидуалист съм и никой не би могъл да ми внуши нищо,камо ли да ме манипулира,да променя начина ми на мислене,защото той си е мой.Аз не мога да възприема лъжата за истина.При мен тези манипулации не работят.

Ще гледаш!

аи сиктир, бре, асане, анадолски резак! гледаи си го ти, бре, и се гордеи, че прадедите ти са били велики изверги!!!

айде бе 5 века турско робство -насилие, издевателства, брутална жестокост и сега ще ми се представят с художествени измислици на нас българите ,дето са ни тъпкали до откат , да го бойкотираме и не го купуваме -това е подигравка с нас самите

и всички тези поробени държави са купили за излъчване сериал, възхваляващ техния тиран по онова време ... а де?!?!

Е не беше ли това сериала, с/у който доста хора в Турция са го критикували заради това как е представен живота тогава - харема най-вече, както и че някои сцени противоречали на корана и вярванията на турците. Дори искаха да се забранява. Иначе би ми било интересно, ако е по книгата 'Роксолана'

Имайки предвид какъв е убавец и нравите на комшиите да не би да играе булка ? :)

Haha dobre kazano!

Този филм от половин година върви по един от турските канали, а ние новина го направихме "ще се снимат, ще участват" - безмислени статии

този филм няма нищо общо с другия.....:-))))) *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

и мен могат да ме имат за доста по скромна сума

1 столетие ??? не бяха ли 5 ?

Интересно ролята на турчин ли ще играе или чужденец някакъв

по-известен